2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor seri peşinde!

Denizlispor Gaziantepspor maçını kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor.


Turkcell Süper Lig'in 22. haftasında Cumartesi günü kendi sahasında Gaziantepspor'la karşılaşacak olan Yeşil-siyahlılar bugün son çalışmasını yaparak maç saatini beklemeye başladı. Teknik direktör Mesut Bakkal nezaretinde yapılan çalışmalarda futbolcuların oldukça istekli, hırslı ve neşeli olması dikkat çekerken, hafif sakatlıkları bulunan Ozan ve Wescley'in iyileştiği ve oynayabilecekleri öğrenildi.

Mesut Bakkal'ın göreve gelmesiyle Konyaspor ve Trabzonspor'u yenerek son 2 haftayı 6 puanla kapatanDenizlispor, alt sıralardan kurtulmak için Gaziantepspor maçını mutlaka kazanmak istiyor. Bu sezon kendi sahasında başarılı sonuçlar alan yeşil siyahlılar, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor dışındaki takımlara yenilmedi. Kendi sahasında oynadığı 10 maçta 20 puan toplayan
Denizlispor, iç saha başarısını sürdürmenin hesaplarını yapıyor.


Denizlisporlu futbolcu Çağlar, 2 haftadır galip geldiklerini ve iyi bir çıkış yakaladıklarını belirterek, "Bu hafta kendi sahamızda Gaziantepspor'la zorlu bir maç oynayacağız. Gaziantepspor maçını kazanarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Bundan sonra bizim için her maç final havasında geçecek. İnşallah kazanan taraf biz olacağız" dedi.


Yeşil siyahlı ekibin golcü oyuncusu Darrly Roberts, son haftalardaki performanslarını sürdürmek istediklerini belirterek, "Gaziantepspor maçını kazanarak moralimizi daha da arttıracağız. Bu çok önemli maçta galibiyetten başka bir şey düşünmüyoruz" dedi.


Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Trabzonspor'u yenerek deplasmandaki ilk galibiyetlerini aldıklarını ve iyi bir çıkış yakaladıklarını belirterek, "Oyuncularım ve ben, seyirci ile bütünleştik. Bundan sonra da özellikle Denizli kentinin hep destek tam destek vermesi gerekir. Bundan sonraki maçlarımız final maçı. İçerideki maçları kaybetmememiz gerekiyor. Geçen haftaki Trabzonspor galibiyetinin anlamı olması için Gaziantepspor'u yenmemiz gerekiyor.

Oyuncularımın çalışmasından ve takımdisiplininden çok memnunum. Bunların sürekli olması gerekiyor. Takımıma güveniyorum. Kazanma zevkini aldılar. İyi yoldalar. Böyle devam etmeliyiz. Özverili çalışan bir takımım var. Şehrin sinerjisi ve isteği takıma yansıyacaktır. Bu maç çok önemli. Maçı Denizli kenti kazanmalı. Önemli bir viraj maçı. Stresse stres, zorluksa zorluk ama mutlaka kazanmamız gereken bir maç" dedi.
Denizlispor'un Gaziantepspor maçına, Özden-Ozan (Şener)-Wescley, Burak, Çağlar-Bangoura, Berberoviç, Braga, Güray- Roberts, Angelov 11'iyle biriyle çıkması bekleniyor.

İha
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2009 Cuma 16:45:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?