3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizlispor sezonu açtı

Denizlispor, 2009-2010 futbol sezonunu açtı.
Denizli Atatürk Stadı'nda düzenlenen tören açılışı öncesi, Denizlispor Yönetimi, Denizli Valiliği önüne kadar düzenlenen kortej yürüyüşüne katılarak Atatürk Anıtı'na çelenk koydu. Denizli Atatürk Stadı'nda düzenlenen açılış törenine futbolseverlerin ilgi göstermemesi dikkat çekti. Açılış töreni öncesi Denizlispor Başkanı Ali İpek, Denizlispor eski teknik direktörü Ali Yalçın, Denizlisporlu eski futbolcular ve yöneticilerden oluşan beyaz ve yeşil veteran takımları gösteri maçı yaptı. Denizlispor Başkanı Ali İpek'in formasını giydiği beyaz takımın ilk yarıyı 1-0 yenik kapattığı maç 3-3 berabere bitti.


Gösteri maçının ardından başlayan açılış töreninde Denizlispor'un yeni sezonda giyeceği formalar, mankenler ve futbolcular tarafından tanıtıldı. Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Masum Türker ve AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Salih Erdoğan'ın da katıldığı açılışta konuşan Denizlispor Başkanı Ali İpek, "Denizlisporlu olmak bir ayrıcalıktır. Denizlispor çok güzel günlere geldi. Bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimizde teknik ve mali yönden yeni bir Denizlispor oluşturma sözü verdik. Yavaş yavaş bu sözümüzü tutuyoruz. Bugüne kadar çok zorluklar yaşadık.

Bunları aşarken camianın büyük katkısı oldu. Çok şükür Denizlispor kendi ayakları üzerinde duran bir takım haline geldi. Vali ve belediye başkanının büyük katkısı oldu. Zorlukları aşmaya devam ediyoruz. Bu zorlukları tek başımıza aşmamız mümkün değil. Hep birlikte aşacağız. Denizlispor borç, haciz, icra safhalarını geçti. Şu anda 3 milyon TL borcumuz var. Bizim için bu borç değil. Önümüzdeki günler bizim için iyi günler. Hayırlısıyla, o günleri Denizli'ye yaşatacağız. Bundan sonra hocamız ve futbolcularımıza görev düşüyor. Onların azimli çalışması ve gayretiyle daha güzel bir Denizlispor olacak" dedi. Yapılan konuşmaların ardından alt yapı takımları ile Denizlispor teknik heyet ve futbolcular taraftarlara tanıtıldı.
Denizlispor, sezon açılışı dolayısıyla TFF 2. Lig ekiplerinden Denizli Belediyespor'la bir hazırlık maçı yaptı.

İha
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2009 Pazar 10:32:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?