2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor sezonu açtı

Denizlispor, 2008-2009 futbol sezonunu törenle açtı.


Denizlispor Kulübü yöneticilerinin kulüp binası önünden Denizli Valiliği'ne kadar yürüyerek burada Atatürk Anıtı'na çelenk koymasıyla başlayan yeni sezon açılış töreni, Denizli Atatürk Stadı'nda devam etti.

Kimse Yok Mu Derneği'nin sünnet şöleninin ardından sezon açılışı gerçekleştirildi. Yaklaşık 500 taraftarın izlediği açılışa katılan Devlet Bakanı Mehmet Şahin'e Denizlispor Kulübü Başkanı Ali İpek tarafından Denizlispor forması hediye edilirken, Bakan Şimşek sünnet olan çocuklarla yakından ilgilendi.


Açılış töreninde konuşan Denizlispor Başkanı Ali İpek, açılışa Denizlililer'in yeşil siyah forma ile gelmelerini arzu ettiğini belirterek, "Altyapıdan gelen gençlerin artmasını istiyoruz. Bu kadar genç Denizlispor için çalışacaklar. Önümüzdeki yıllarda bu gerçekleşecek. El ele olabilirsek hep beraber elimizi taşın altına koyarsak bunu başarırız. Sünnet olan gençlere yeni hayatlarında başarılar dilerim. Bugün 17 Ağustos Marmara Depremi'nin yıldönümü; ölenlere rahmet, kalanlara sağlık diliyorum. İnşallah bir daha böyle acılar yaşamayız. Yeni sezon Denizlispor'a hayırlı olsun" dedi.


Devlet Bakanı Mehmet Şimşek ise, Denizlispor'a yeni sezonda başarılar dileyerek, "Denizlispor sadece bu kentin değil, tüm Türkiye'nin güzide bir takımıdır. Denizlispor'un gelecek sezon ligi üst sıralarda tamamlayacağına inanıyorum" diye konuştu. Bakan Şimşek, Denizlispor'un minik takım futbolcularıyla sohbet ederek, onlara başarı diledi.


Ali İpek'in konuşmasının ardından Denizlispor alt yapı branşları tanıtıldı. Denizlispor yöneticileri ve eski futbolculardan oluşan takımlar gösteri maçı yaparken, yeşil siyahlılar sezonun açılış maçında Bank Asya 1. Lig takımlarından Manisaspor ile karşılaştı.

İha
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2008 Pazar 20:19:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?