3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizlispor sırat köprüsünde!

Denizlispor Kulübü Başkanı Ali İpek, ligde kalabilmek için kazanmaya devam etmeleri gerektiğini söyledi.

Turkcell Süper Ligi'nin 28.haftasında kendi sahasında renkdaşı Kocaelispor'u Angelov ve Güray'ın golleriyle 2-1 yenerek puanını 32'ye çıkaran ve rahat bir nefes alan Denizlispor'da yüzler gülüyor.

Ligde son 4 haftada sadece 2 puan alabilen ve hiç gol atamayan yeşil siyahlılar, düşme hattının içinde bulunan Kocaelispor'u zor da olsa yenerek puan cetvelinde 2 sıra birden yükseldi. Kulüp Başkanı Ali İpek, Kocaelispor maçında çok gol pozisyonu bulduklarını ve maçın daha farklı bitebileceğini belirterek, kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Bundan sonraki maçlarda da kazanmaya devam etmeleri gerektiğini ifade eden Başkan İpek, "Biz kazanmaya devam ettiğimiz sürece diğer takımların kazanması veya kaybetmesi bizi ilgilendirmeyecek" dedi.

Bugün yaşanan stresin yaşanacağını daha önceden bildiklerini belirten Başkan İpek, "Biz yeniden yapılanma içine girmiş bir takımız. Daha önceden bu virajı geçerdik, ancak bazı tatsızlıklar yaşadık. Bu stres yaşanacaktı. Önümüzdeki hafta Bursaspor ve arkasından oynayacağımız Eskişehirspor maçı apayrı önem arzeden maçlar. Onlardan da puanları toplayıp Denizlispor'u gerçek hüvviyetine büründüreceğiz" diye konuştu.

Denizlispor'un sırat köprüsünden geçtiğini belirten İpek, "Bu sırat köprüsünden geçtikten sonra, tahminim daha sonraki yıllarda bütün kulüpler bizim bu yapılanma şeklimizi örnek alıp, ona göre yapılanacaklar. Onu uygulamaya çalışacaklar. Bu zorlukları yaşarken yeniden yapılanmamızı tamamlayalım bize yeter. Önemli olan Denizli ve Denizlispor'un daha iyi yerlerde olması. İnşallah önümüzdeki yıllardan itibaren bambaşka bir Denizlispor seyrettireceğiz" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2009 Pazartesi 10:29:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?