3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizlispor tehlikeli bölgede

Turkcell Süper Ligi'nin ikinci yarısında Mesut Bakkal'ın göreve gelmesiyle çıkış yakalayan ve 6 hafta mağlup olmayıp, 5 maç üst üste gol yemeyen Denizlispor'da Hacettepe beraberliğiyle başlayan düşüş 4 haftadır sürüyor.

Hacettepe ve Gençlerbirliği ile berabere kaldıktan sonra Sivasspor ve Kayserispor'a aynı skorla 2-0 mağlup olan Yeşil-siyahlı ekip, son 2 haftada puan yüzü görmedi. Son iki haftadaki mağlubiyetlerle 29 puanda kalan ve puan cetvelinde 15. sıraya gerileyen Yeşil-siyahlı ekip, düşme hattının hemen üstünde kaldı. Son maçlarda basit goller yediklerini belirten Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Bu kadar kritik bir dönemde bu tür golleri yemememiz gerekiyor. İki haftadır mağlup olmamız sebebiyle işimiz biraz daha zorlaştı. Ancak herşey bitmiş değil. Bundan sonraki maçların hepsi bizim için final olacak. Özellikle kendi sahamızdaki maçları mutlaka kazanmamız gerekiyor" dedi.

Kayserispor maçını unutarak Kocaelispor maçına konsantre olmaları gerektiğini ifade eden Bakkal, "Kocaelispor maçı çok önemli. Bu maçı mutlaka kazanmamız ve yeniden çıkışa geçmemiz gerekiyor" diye konuştu.

Denizlispor'da Burak'ın sakatlığı sürerken, bu futbolcunun Kocaelispor maçında da forma giymeyeceği belirtildi. Yeşil-siyahlı ekip, günü izin yaparak geçirirken, Kocaelispor maçı hazırlıklarının yarın başlayacağı kaydedildi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2009 Pazartesi 19:57:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?