2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor top başı yaptı

DENİZLİSPOR TOP BAŞI YAPTI

Denizlispor, ligin 33. haftasında oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarına başladı.

Turkcell Süper Ligi'nde 10 sezon mücadele ettikten sonra 2 hafta önce Ankaragücü beraberliği ile düşmesi kesinleşen Denizlispor, Gençlerbirliği maçının ardından ilk çalışmasına bugün başladı.

Gençlerbirliği maçından sonra 3 gün izin verilen Yeşil-siyahlı futbolcular bugün toplanarak Trabzonspor maçı hazırlıklarına başlarken, sakatlığı süren Güray'ın yanı sıra cezalı olan Çağlar ve Roberts bu maçta forma giyemeyecek. Bu sezon deplasmanda hükmen galip sayıldığı Ankaraspor maçı dışında sadece bir galibiyeti ve bir beraberliği bulunan Denizlispor, prestij maçını kazanmanın hesaplarını yapıyor.

Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, bugüne kadar ligde çok iyi mücadele ettiklerini ancak bunu skora yansıtamadıkları için ligden düştüklerini belirterek, "Ligde kalma mücadelemizi son maça kadar sürdürmek için elimizden geleni yaptık ancak başaramadık. Futbolcularım kendilerine yakışan şekilde mücadelelerini hep sürdürdüler. Geride kalan 2 maçımızda da aynı düşünceyle sahaya çıkacağız. Trabzonspor maçı prestij açısından bizim için önemli. Ciddi olarak hazırlandığımız bu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2010 Çarşamba 13:55:04
Güncelleme :5 Mayıs 2010 Çarşamba 16:20:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?