3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizlispor topbaşı yapıyor

DENİZLİSPOR, 5 TEMMUZ'DA TOP BAŞI YAPIYOR

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, yeni sezon hazırlıklarına 5 Temmuz'da başlayacak.

Turkcell Süper Ligi'ne 11 yıl aradan sonra veda eden ve bu sezon Bank Asya 1. Ligi'nde mücadele edecek olan Denizlispor'da, Mehmet Özsoy'un kulüp başkanlığına gelmesinin ardından yeni sezon hazırlıkları hız kazandı. Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, birkaç gün içerisinde yönetim kurulunda görev dağılımı yapılacağını belirterek, "Şu anda bütçemizi oluşturmaya çalışıyoruz. Bütçemizin oluşturulmasının ardından önce teknik direktör, daha sonra da transfer çalışmalarına başlayacağız. Denizlispor'u tekrar Süper Lige çıkarmak için güçlü bir kadro kuracağız" dedi.

Denizlispor'da yeni sezon hazırlıkları ise gelecek hafta başında başlıyor. 5 Temmuz Pazartesi günü toplanacak olan yeşil siyahlılar, sağlık kontrolünden geçtikten sonra 10 Temmuz'a kadar kendi tesislerinde çalışacak. 10 Temmuz'dan sonra Isparta Davraz'a gidecek olan Denizlispor 15 günlük ilk sezon öncesi kampını burada yapacak.

Öte yandan geçen sezon oynadığı futbolla göz dolduran gurbetçi futbolcu Ahmet Cebe'yi transfer etmek isteyen kulüpler olduğu öğrenilirken, yönetimin gelecek teklifleri değerlendireceği belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2010 Perşembe 14:49:04
Güncelleme :1 Temmuz 2010 Perşembe 15:36:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?