3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizlispor topbaşı yaptı

DENİZLİSPOR TOPBAŞI YAPTI

Ligde kalma umutları hemen hemen sona eren Denizlispor, hafta sonunda oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarına bugün başladı.

Turkcell Süper Lig'in 29. haftasında kendi sahasında Eskişehirspor'u konuk edecek olan Denizlispor'da, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ardından verilen 2 günlük iznin bitmesiyle birlikte hazırlıklar başladı. Ligin bitimine 6 hafta kala 18 puanla 17. sırada bulunan Denizlispor'da moraller bozuk. İstanbul Büyükşehir Belediyespor mağlubiyetiyle umutlarını hemen hemen tüketen Yeşil-siyahlı ekipte, teknik direktör Hakan Kutlu, matematiksel olarak şansları devam ettiği sürece mücadelelerini bırakmayacaklarını söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını kazanmak için sahaya çıktıklarını ancak inanılmaz defans hataları sebebiyle mağlup olduklarını belirten Hakan Kutlu, "Bu mağlubiyetle işimizi zora soktuk. Ancak matematiksel olarak şansımız sürdüğü müddetçe biz mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi. Denizlispor'da Eskişehirspor maçı öncesi cezalı futbolcu bulunmazken, sakatlığı bulunan Braga'nın durumunun maç günü belli olacağı açıklandı.

Denizlispor bu sezon deplasmanda oynadığı 14 lig maçından 12'sini kaybederken, kendi sahasında da 13 maçtan sadece birini kazanabildi. Ankaraspor maçları dışında sadece Kayserispor ve Diyarbakırspor galibiyeti bulunan Yeşil-siyahlı ekip, ligin bitimine 6 hafta kala en fazla gol yiyen ve en az gol atan 3 takımdan biri.

Öte yandan Denizlispor A2 Takımı'nda futbol oynayan Erhan Kartal U-19 Genç Milli Futbol Takım kadrosuna, U-15 takımında oynayan Şevki Çınar da U-15 Milli Takım kadrosuna çağrıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2010 Salı 14:27:02
Güncelleme :6 Nisan 2010 Salı 15:04:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?