2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor topbaşı yaptı

Turkcell Süper Ligi'nde ilk yarıyı 15 puanla 13. sırada tamamlayan Denizlispor, bir haftalık iznin ardından kulüp tesislerinde toplanarak ikinci yarı hazırlıklarına başladı.

Haluk Ulusoy Tesisleri'nde bugün ilk idmanını yapan Yeşil-siyahlı ekipte, sakatlığı nedeniyle uzun süredir ülkesinde bulunan Brezilyalı stoper Couto da Denizli'ye gelerek takımla birlikte çalışmalara başladı. Tüm futbolcuların katıldığı antrenmanda futbolcuların hayli neşeli ve istekli olması dikkat çekti. Düz koşu ve istasyon çalışmasının yanı sıra gruplar halinde ağırlık çalışmasının da yapıldığı antrenman öncesi futbolcularıyla bir toplantı yapan Teknik Direktör Ümit Kayıhan, oyuncularına verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmeleri ve ikinci yarıya hazır başlamaları gerektiğini söyledi.

Bu arada Venezuellalı kaleci Vega ile yollarını ayıran ve Brezilyalı stoper Weschley'i kadrosuna dahil eden Denizlispor, ara transferde en az 3 futbolcuyu daha renklerine bağlamayı hedefliyor. Fortis Türkiye Kupası'nda Alanyaspor ve Sivasspor ile oynayacak olan Yeşil-siyahlı ekip, bu iki maçı da kazanarak gruptan çıkmak istiyor.

Denizlispor'un genç oyuncuları İsmail Baydil ve Musa Sinan, ikinci yarı hazırlıklarına başladıklarını belirterek, "İyi bir çalışma dönemi geçirerek ikinci yarıya hazır halde girmek istiyoruz. İlk hedefimiz kupada Alanyaspor ve Sivasspor ile oynayacağımız iki maçı kazanarak gruplardan çıkmak ve kupada yolumuza devam etmek. İyi çalışıp bunu başaracağız" diye konuştular.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2008 Salı 16:43:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?