2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor transferde acele etmiyor

Denizlispor Genel Menajeri Özhan Çetin, transfer çalışmalarında aceleci davranmayacaklarını söyledi.

Transfer çalışmalarını sürdüren Denizlispor, Brezilya'dan stoper Weschley'i transfer ettikten sonra diğer takımların satış listesine koyacağı futbolcuları beklemeye başladı. Bir kaleci, bir sağ bek ve orta sahanın sağ kanadına bir oyuncu transfer etmeyi planlayan Yeşil-siyahlı yönetim, takımdan gidecek futbolcular konusunda da Teknik Direktör Ümit Kayıhan'ın vereceği raporu bekliyor. Yollarını ayırmayı düşündükleri futbolcular konusunda henüz bir çalışma yapılmadığını belirten Genel Menajer Özhan Çetin, "Şu anda tüm takımlar gibi biz de beklemedeyiz. Hiçbir takım göndereceği oyuncuları açıklamadı. Bu yüzden biz de aceleci davranmıyoruz" diye konuştu.

5 Ocak'ta başlayacak transfer döneminde biri kaleci 3 transfer yapacaklarını söyleyen Genel Menajer Çetin, "Diğer takımlardan ayrılacak boşta oyuncuları değerlendireceğiz. Ligin ilk yarısının en renkli ekiplerinden biriydik. Genç bir kadroya sahip olmamıza rağmen oynadığımız futbol ve aldığımız sonuçlarla hep konuşulduk. Tespit ettiğimiz eksikleri ara transferde gidererek ikinci yarıya daha güçlü bir takımla başlayacağız. Taraftarlarımızın sabırlı olmasını istiyoruz. Sağladığımız mali disiplini bozmadan yapacağımız transferlerle daha iyi bir ekip olacağız" dedi.

Çetin, Venezuellalı kaleci Vega'nın gitmesinden sonra yerine Sakaryaspor'un kaleci Bora'nın transfer edildiği şeklindeki haberlerin doğru olmadığını, kaleci transferi için çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Alanyaspor ve Sivasspor ile oynayacakları Fortis Türkiye Kupası maçlarının ardından 12 Ocak'ta Antalya Belek'te kampa girerek, 18 Ocak tarihine kadar çalışmalarını burada sürdüreceklerini ifade eden Genel Menajer Çetin, "Antalya kampı sırasında 2 yabancı takımla hazırlık maçı yapmak istiyoruz. Bu konuda bazı takımlarla görüşmelerimiz sürüyor" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2008 Cuma 16:31:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?