2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor tur atlamak istiyor

Denizlispor Fortis Türkiye Kupası'nda karşılaşacağı Sakaryaspor maçının hazırlıklarına başladı.


Turkcell Süper Ligi'nde kendi sahasında Trabzonspor'a tek golle mağlup olan Yeşil-siyahlı ekip, bu maçı unutup gözünü kupada oynayacağı kupa maçına çevirdi. Fortis Türkiye Kupası'nda Perşembe akşamı kendi sahasında Bank Asya 1. Lig'de son sırada bulunan Sakaryaspor'la oynayacak olan Denizlispor, hazırlıklarını Haluk Ulusoy Tesisleri'nde sürdürüyor. Ligde oynadıkları Trabzonspor maçını unutmak zorunda olduklarını belirten Denizlispor Teknik Direktörü Ali Yalçın, "Trabzonspor karşısında iyi mücadele ettik.


ancak yenildik. Bu maç geride kaldı. Artık önümüze bakmak zorundayız. Lig kadar kupa da bizim için önemli. Kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. İlk hedefimiz gruplara katılmak. Bunu başarabilmemiz için Sakaryaspor'u yenmek zorundayız. Kendi sahamızda oynayacağımız bu maçı kazanıp, kupada da yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.


Yeşil-siyahlı ekipte genç futbolcu Güray'ın sakatlığının sürmesi moralleri bozdu. Güray'ın tam iyileştiği sırada ayağına gelen darbeyle sakatlığının nüksettiğini belirten Ali Yalçın, bu futbolcunun takımla çalışmalara katılamadığını söyledi. Denizlispor'da Güray'ın yanı sıra, sakatlıkları süren Selahattin, İlkay, Emin ve Engin de Sakaryaspor maçında forma giyemeyecek. Bu futbolcuların takımla antrenmanlara çıktıklarını ifade eden Ali Yalçın, "Ancak fizik kondisyon açısından yetersiz durumdalar. Maç
eksikleri de bulunuyor" diye konuştu. 

iha
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2008 Pazartesi 16:08:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?