2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor tur peşinde

Denizlispor, Fortis Türkiye Kupası'nda yarın kendi sahasında karşılaşacağı Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Sakaryaspor'u yenerek gruplara kalmayı hedefliyor.


Ligde Trabzonspor mağlubiyetini unutan Yeşil-siyahlı ekip, kupada Sakaryaspor'u yenerek gruplara kalmak ve moral bulmak istiyor. Kendi tesislerinde bugün yaptığı son idmanın ardından kampa giren Denizlispor'da sakatlıkları süren Selahattin, Engin, İlkay, Güray ve Emin, Sakaryaspor maçında forma giyemeyecek. Teknik Direktör Ali Yalçın, ligde olduğu kadar kupada da iddialı olduklarını belirterek, "Ligde verdiğimiz cesur mücadelemizi kupada da sürdüreceğiz. Genç ve çok iyi oyunculardan kurulu bir takımız.Fortis Türkiye Kupası'nda hedefimiz önce Sakaryaspor'u yenerek gruplara kalmak ve gidebildiğimiz yere kadar gitmek" dedi.


Kupa maçında da taraftar desteğine ihtiyaçları olduğunu belirten Ali Yalçın, "Taraftarlarımızı her zaman olduğu gibi bu maçta da yanımızda görmek istiyoruz. Bizi desteklesinler onlara tur hediye edelim" diye konuştu.


Öte yandan Denizlispor yönetim kurulu, maçın bilet fiyatlarını kale arkası 1 YTL, maraton 3 YTL, kapalı tribün ise 10 YTL olarak açıkladı.
Denizlispor'un Sakaryaspor maçına Vega, Süleyman, Kratochvil, Couto, Çağlar, Tomas, Braga, İsmail Baydil, Fatih Yiğen, Ivan, Roberts 11'iyle çıkması bekleniyor.

iha
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2008 Çarşamba 15:52:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?