3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizlispor umutlu gitti

DENİZLİSPOR, GAZİANTEP'E UMUTLU GİTTİ

Denizlispor yarın karşılaşacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamlayarak bugün Denizli'den ayrıldı.

Bank Asya 1.Lig'in ikinci haftasında yarın akşam Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'la deplasmanda karşılaşacak olan Yeşil-siyahlı ekipte tek hedef galibiyet. Ligin ilk maçında Güngören Belediyespor'u yenerek liderliğe yükselen ve moral bulan Denizlispor, ilk deplasman maçından da 3 puanla ayrılmak istiyor.

Yeşil-siyahlı ekipte Güngören Belediyespor maçı öncesi sakatlanan ve forma giyemeyen Roberts'in durumunun netlik kazanmadığı öğrenildi. Hafta boyunca takımdan ayrı çalışan golcü futbolcunun Gaziantep deplasmanında da oynamasının zor olduğu öğrenilirken, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanından galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi. Rakiplerini iyi analiz ettiklerini ve buna göre çalıştıklarını belirten Hamzaoğlu, "Rakibimiz ilk haftayı deplasmandan bir puan alarak kapattı. Her iki takım için de zor bir maç olacak. Kazanmak istiyoruz" dedi.

Denizlispor'un Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına, Evren, Ahmet Çağıran, Koffi, Fatih Yiğen, Ahmet Burak, Ahmet Cebe, Braga, Emin, Levent, Serdar, İzzet on biriyle çıkması bekleniyor.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2010 Cuma 15:28:02
Güncelleme :27 Ağustos 2010 Cuma 16:59:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?