2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor Vega ile yollarını ayırdı

Turkcell Süper Lig ekiplerinden Denizlispor kaleci Vega'nın sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.

Denizlispor, sezon başında Bursaspor'dan transfer edilerek 3 yıllık sözleşme imzalanan ancak bugüne kadar genç kaleci Cenk'in arkasında yedek kalan Venezüella'nın milli takım kalecisi Vega ile yollarını ayırdı.

Denizlispor Genel Menejeri Özhan Çetin, Vega'nın yedek kalmaktan rahatsız olduğunu ve bunu kendilerine bildirmesi üzerine sözleşmenin karşılıklı olarak feshedildiğini söyledi.

Bu arada, Denizlispor'da devre arası kamp programı da netleşmeye başladı. Ankaragücü maçının ardından bir hafta tatil yapacak olan Yeşil-siyahlılar, 29 Aralık'ta yeniden top başı yapacak ve çalışmalarına Denizli'de başlayacak. 3 Ocak'ta Denizli Belediyespor ile hazırlık maçı, 7 Ocak'ta Fortis Türkiye Kupası'nda Alanyaspor ile kendi sahasında, 11 Ocak'ta da Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Denizlispor, ikinci yarının hazırlıklarını 11 Ocak'ta Antalya'da başlayacak olan kamp programı ile sürdürecek.

Öte yandan Yeşil-siyahlılarda Ankaragücü maçı hazırlıkları da sürüyor. Ligin ilk yarısının son maçında kendisiyle aynı puanda olan Ankaragücü ile Pazar günü Atatürk Stadı'nda karşılaşacak olan Denizlispor galibiyet hedefliyor. Denizlispor Teknik Direktörü Ümit Kayıhan, Ankaragücü'nü yenmekten başka çarelerinin olmadığını belirterek, "Kendi sahamızda iyi oynuyor ve iyi sonuçlar alıyoruz. Taraftarlarımızın da desteğiyle bu maçı kazanıp puanımızı 17'ye çıkarmak ve ikinci yarıya moralli başlamak istiyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2008 Cuma 12:59:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?