2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor Wescley ile anlaştı

Turkcell Süper Ligi'nin ilk yarısını 15 puanla 13. sırada tamamlayan Denizlispor'da futbolculara bir hafta izin verilirken, yönetim de transfer çalışmalarına hız verdi.

Sezon başından bu yana sakatlıklar sebebiyle defansta sıkıntılar yaşayan Denizlispor'un, Brezilya'nın Serie B takımlarından Criciuma'da forma giyen 24 yaşındaki stoper Wescley ile 2 yıllık anlaşma yaptığı öğrenildi. Brezilyalı futbolcunun 29 Aralık'ta Denizli'de olacağı ve resmi sözleşmeye imza atacağı öğrenildi. Denizlispor Genel Menajeri Özhan Çetin, kaleci Vega'dan boşalan yabancı kontenjanını Brezilyalı Wescley ile doldurduklarını söyledi. Genç stoperi uzun süredir izlediklerini belirten Özhan Çetin, "Weschley ile her konuda anlaştık. Ön protokol de imzaladık. Bonservisinin elinde olması bizim için de büyük avantaj oldu. Bu ay sonunda Denizli'ye gelecek olan Weschley resmi sözleşmeye imza atacak" dedi.

Denizlispor'da teknik direktör Ümit Kayıhan'ın raporu doğrultusunda bir kalecinin yanı sıra defans, orta saha ve sağ kanada birer oyuncunun transfer edilmesi için çalışmaların sürdüğü kaydedildi.

İlk yarının son maçında kendi sahasında Ankaragücü ile berabere kalan yeşil siyahlı ekipte üzüntü yaşanıyor. Son 4 maçında bir puan alabilen ve 13.sırada bulunan yeşil siyahlı ekipte teknik direktör Ümit Kayıhan, oyuncularının iyi niyetle mücadele ettiğini, bunun da kendisini sevindirdiğini belirterek, "Ancak defans ve kanatlarda bazı oyuncularımızın sakatlığı sebebiyle oynamaması bize büyük sıkıntı veriyor. Devre arasıyla birlikte bu oyuncularımız iyileşecek ve takıma katılacak. Ankaragücü maçını
kazanmamız gerekiyordu ancak bunu başaramadık. İkinci yarıya daha iyi hazırlanacağız" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2008 Pazartesi 16:37:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?