7
Mayıs
2024
Salı
DENİZLİ

Denizlispor yeni sezona merhaba dedi

Denizlispor, 2007-2008 futbol sezonunu açtı.


Kuruluşunun 41. yıldönümündeki sezon açılış töreni kulüp binasından Denizli Valiliği'ne katar süren kortej yürüyüşü ile başlayan Denizlispor'da, yönetim Atatürk Anıtına çelenk koydu.

Denizlispor Başkanı Ali İpek ve yöneticilerin katıldığı kortej yürüyüşü, çelenk konulması ve saygı duruşunun ardından açılış törenleri Atatürk Stadyumu'nda devam etti. AK Parti Denizli Milletvekilleri Mehmet Yüksel, Mehmet Salih Erdoğan ile yöneticiler ve az sayıda taraftarın katıldığı törende taraftarlar, Yeşil-siyahlı futbolculara sevgi gösterisinde bulundu.

Denizlispor Başkanı Ali İpek, törende yaptığı konuşmada, Denizlispor'un 41. kuruluş yıldönümünü kutladığını belirterek, "Denizlispor, zorlukların takımı diye nitelendirilir oldu. Ama inşallah, bu sezon o zorlukların takımı değil, güzelliklerin, heyecanın takımı olacak. Tabi bunlar valimizin, belediye başkanımızın Denizlilerin tabiki en sonunda futbolcularımızın sayesinde olacak. Bu sezon inşallah yüzümüzün güleceği, huzur, insanların barış içinde olacağı, güzel futbolun izleneceği, staddan boynu bükük ayrılınmayacak bi sezon olacak. Hayırlısıyla bunu başaracak gücümüz ve kapasitemiz var" dedi.


Konuşmaların ardından Denizlispor altyapı ve profesyonel takımlarının tanıtımına geçildi. Denizlispor taraftarları, teknik direktör Güvenç Kurtar, takım kaptanı Yusuf ve yeni transferlere alkış ve tezahüratlarıyla moral verdi. Daha sonra yeneticiler ve profosyonel takım topluca fotoğraf çektirdi. Açılış törenin ardından Denizlispor'un eski futbolcuları ve yöneticiler yarım saat süren bir gösteri maçı yaptı. Denizlispor, sezon açılışında 2. Lig B Kategorisi ekiplerinden Yeni Turgutluspor'la bir hazırlık
maçı yaptı.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2007 Pazar 23:43:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?