2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor'a iki yabancı

Denizlispor'un iki yabancı oyuncuyla prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.

Turkcell Süper Ligi'nin 17. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Denizlispor'da hazırlıklar sürerken, yönetim de transfer çalışmalarına devam ediyor. Şener, Wesley, Ozan ve Zafer'i kadrosuna dahil eden, biri kaleci 3 futbolcuyu daha bünyesine katmak için çalışmalarını sürdüren yeşil siyahlıların Fransa'da top oynayan bir orta saha ve bir santraforla prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. En az 2 yabancı oyuncuyu transfer etmek isteyen Denizlispor'da, kulüp başkanı Ali İpek'in Fransa 1. Ligi'nde (Ligue 1) top koşturan 2 oyuncuyu izlediği ve transfer edilmesi için girişimlerde bulunduğu öğrenildi.

İsimleri açıklanmayan futbolcularla görüşmelerin devam ettiği belirtilirken, takımdaki yabancı oyunculardan kimlerin gönderileceğinin önümüzdeki günlerde belli olacağı kaydedildi.

Denizlispor Genel Menajeri Özhan Çetin, iki yabancı oyuncu ile görüşmelerin sürdüğünü belirterek, "Fransa'da top oynayan iki yabancı oyuncuyla görüştük ve prensip anlaşmasına vardık. Bu oyuncuların bonservisinde indirim yapılmasını bekliyoruz. Eğer bu transferler gerçekleşmezse takımdaki yabancı oyuncularla yolumuza devam edeceğiz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2009 Perşembe 15:51:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?