3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizlispor'a moral dopingi

Konyaspor maçı öncesi Denizli'deki taban birlikleri ile taraftarlar tesisleri ziyaret ederek Yeşil-siyahlı teknik heyet ve futbolculara moral verdi.


Turkcell Süper Ligi'nin 20.haftasında kendi sahasında Konyaspor'la karşılaşacak olan Denizlispor'da hazırlıklar günde tek idmanla sürerken, Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF), Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Denizli Şubesi, Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) Denizli Şubesi ve Futbol İl Temsilciliği'nden oluşan taban birlikleri ile bir grup taraftar bugünkü idman öncesi Haluk Ulusoy Tesisleri'ne gelerek teknik heyet ve futbolculara moral verdi.

Taban Birlikleri adına ASKFBaşkanı Feyyaz Ceşen, Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal'a çiçek vererek, Konyaspor maçında başarılar diledi. Taban birlikleri üyeleri futbolculara baklava ikram ederken, bir grup taraftar da antrenmana gelerek teknik heyet ve futbolculara moral verdi. Takım kaptanları Selahattin, Fatih Yiğen ve Çağlar'a elleriyle baklava ikram eden Yeşil-siyahlı taraftarlar, uzun süre takımları lehine tezahüratlarda bulundu.


Zaman zaman şiddetli rüzgar ve yağmur altında yapılan antrenman öncesi futbolcular ayak tenisi maçı yaptı. Sakatlıkları devam eden İzzet, Murat Karakoç ve Süleyman Olgun'un yanı sıra, cezalı olan Caner Konyaspor'da forma giymeyecek. Hafif sakatlığı bulunan Roberts'in ise, maça yetiştirileceği öğrenildi.
Denizlispor'un Brezilyalı stoperi Wesley, Konyaspor maçının kendileri için büyük önem taşıdığını belirterek, "Galip gelmek istiyoruz. Yeni bir hocamız geldi ve hafta boyunca iyi bir çalışma dönemi geçirdik. Galip gelmemiz için gereken tüm çalışmaları yaptık" dedi.


Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, haftalardır süren kötü gidişe Konyaspor maçı ile son vermek istediklerini belirterek, "Yaklaşık 3-4 günlük çalışmadan memnunum. Coşkulu bir takım var. Pazar günü taraftarlarımızın coşkusuyla birlikte galip gelerek iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bu takım bunu yapabilecek güçte. Ben maçı kazanacağımıza inanıyorum. Kolay maç olmayacak ama kazanan taraf biz olacağız" diye konuştu.
 

İha
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2009 Cuma 18:35:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?