3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizlispor'a moral yemeği

DENİZLİSPOR'A MORAL YEMEĞİ

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, yarın oynanacak Antalyaspor maçı öncesi yeşil siyahlı teknik heyet ve futbolculara yemek verdi.

Çamlık Ofis'te verilen yemeğe Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, İl Genel Meclisi Başkanı Halil Pekdemir, Denizlispor Başkanı Ali İpek, teknik heyet ve futbolcular katıldı. Yemekte konuşan Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Denizlispor'un Denizli için çok önemli olduğunu belirterek, takımın başarısının bir gurur ve onur meselesi olduğunu söyledi. Denizli'yi en iyi tanıtım aracının Denizlispor olduğunu ifade eden Zeybekci, "Denizlispor'u bizim doğrudan ilgi ve

müdahale alanımız olarak görüyoruz. Bu müdahale sadece yardım eden ve katkı koyan konumunda. Denizlispor'un bulunduğu konum hak ettiği bir konum değil. Bazen o kadar güzel maçlar oynuyoruz ki ancak bazı hatalardan dolayı o maçları kaybediyoruz. Bugüne kadar yaşanmış olan şanssızlıkların son bulmasını diliyorum. Bizler hep beraber bir aile olarak Denizlispor'u hak ettiği yere getireceğiz. Antalyaspor maçını bu noktada dönüm noktası olarak görüyoruz" dedi.

Denizlispor Başkanı Ali İpek de her maç öncesi kendisinin gerekli inancı ve enerjiyi taşıdığını ve Denizlisporlu futbolcuların da aynı inanç ve enerjiyi kendilerinde görerek başarılı olacaklarına inandığını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2009 Cumartesi 16:47:05
Güncelleme :21 Kasım 2009 Cumartesi 21:01:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?