2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor'a sürpriz ziyaret

DENİZLİSPOR'A VALİ ZİYARETİ

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'u Bolu kampında Bolu Valisi İbrahim Özçimen ziyaret etti.

Bolu Koru Otel'de yeni sezona hazırlanan Denizlispor sabah antrenmanında rejenerasyon çalışması yaptı.

Öğle yemeğinde ise kendisi de Denizlili olan Bolu Valisi İbrahim Özçimen Denizlispor kampında sürpriz bir ziyaret yaptı. İdman sonrası teknik ekip ve futbolcularla öğle yemeğinde buluşan Denizli'nin Çivril ilçesi doğumlu Vali Özçimen yeni sezonda Denizlispor'a başarılar diledi.

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ve Genel Menajer Adnan Erkan Vali Özçimen'e ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade ederek Vali İbrahim Özçimen'e Denizlispor forması ve bayrağı hediye etti.

Öte yandan hazırlıklarına günde çift antrenmanla devam eden Yeşil-siyahlı ekip dün Şanlıurfaspor'la oynadığı hazırlık maçından 2-1 mağlup ayrıldı. Denizlispor'un tek golünü 4. dakikada penaltıdan Emin atarken Şanlıurfaspor'un gollerini 16. dakikada Cem, 70. dakikada ise Yertek attı.

İdeal kadroya ulaşmak için farklı 11'ler ile sahaya çıktıklarını belirten Denizlispor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Maçta çalışma sistemimizi oturtmak amaçlı bir oyun sergiledik. İlerleyen haftalarda istediklerimizi en iyi şekilde yapar hale geleceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2010 Cuma 17:21:05
Güncelleme :30 Temmuz 2010 Cuma 18:12:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?