2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor'a taze kan

Transfer çalışmalarını sürdüren Denizlispor, Konyaspor'dan Şener Aşkaroğlu ile 1.5 yıllığına anlaşmaya vardı.


İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Denizlispor, Brezilyalı stoper Wechley'in ardından ikinci transferini Konyaspor'da forma giyen Şener Aşkaroğlu'nu renklerine bağlayarak gerçekleştirdi.

Denizlispor ile 1.5 yıllığına anlaşmaya varan Şener Aşkaroğlu'nun Antalya kampına katılarak takımla birlikte çalışmalara başladığı ve resmi imzayı Yeşil-siyahlı takımın Denizli'ye dönüşünde atacağı bildirildi.


Tecrübeli futbolcu Şener Aşkaroğlu, Denizlispor'a başarılı olmaya geldiğini belirterek, "Denizlispor'un büyük bir camia olduğunu biliyorum. Takımdaki arkadaşlık oldukça üst düzeyde. Denizlispor, oynayacağı futbolla ikinci yarıda herkesi şaşırtacak" dedi.


Genel Menajer Özhan Çetin ise, Şener Aşkaroğlu'nun transferiyle takımın gücüne güç kattığını söyledi.
Öte yandan Denizlispor, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya Belek'te sürdürüyor. Yeşil-siyahlı takımın bugün yaptığı antrenmanda dün Gençlerbirliği ile oynanan maçta forma giyen futbolcular ter idmanı yaptı. Antrenmanda futbolcularla tek tek ilgilenen teknik direktör Ümit Kayıhan, "Genç bir takımız.

İlk yarıda kazanmamız gereken bazı maçları talihsiz bir şekilde kaybettik. Sakatlanan İzzet'in sezonu kapatması bizim için üzücü oldu. Güzel bir kamp dönemi geçiriyoruz. Eksiklerimizi kamp döneminde gidermeye çalışacağız. Devre arasındaki hazırlık maçlarında tüm futbolculara eşit şekilde forma şansı tanıyarak, onların son durumlarını görme imkanı buluyoruz" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2009 Perşembe 19:54:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?