2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor'a yeni sponsor

Denizlispor, Lescon firması ile 3 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Denizlispor'da hem transfer çalışmalarını hem de sponsorluk çalışmalarını devam ettiriyor. Yeşil siyahlı yönetim, Lescon firması ile 3 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı. Kulüp binasında düzenlenen imza törenine Denizlispor Kulübü Başkanı Ali İpek, Lescon Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Erbay ve her iki tarafın yetkilileri katıldı.

Denizlispor Kulübü Başkanı Ali İpek, "Denizlispor olarak yeniden yapılanmanın içerisine girdik. Yeniden yapılanmanın içerisinde sadece futbolcu kadrosu değil, Denizlispor'un geleceğine yönelik kendi nezdinde oluşturabileceği gelir kaynaklarını da AR-GE birimi vasıtayla nasıl yapılandırılabiliriz, bu yönde çalışmalar sürdürüyoruz. Denizlispor'u daha iyi bir şekle nasıl getirebileceğimizin çalışmalarını yapmaya devam ediyoruz" dedi.

Lescon firmasının bu konuda Denizlispor'u yalnız bırakmadığını ifade eden Ali İpek, "Lescon firması ile 3 yıllık bir anlaşma yaptık. Her yıl forma, şort, tozluk, yağmurluk gibi 10 bin parça spor malzemesi bu firma tarafından karşılanacak. Kendilerine teşekkür ederim" dedi.

Lescon Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Erbay ise, Lescon firmasının altyapısıyla profesyonel şekilde hazır bir firma olduğunu belirterek, "İnşallah Denizlispor'la birlikte büyük başarılara imza atacağız" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Denizlispor Başkanı Ali İpek ve Lescon Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Erbay sözleşmeyi imzaladı. Anlaşma kapsamında Lescon firması, Denizlispor Store Mağazaları'nda ürünlerini de satışa sunacak.

iha
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2008 Salı 19:13:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?