2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor'da Cesar Moreir şaşkınlığı

Denizlispor Kulübü Başkanı Ali İpek ve bazı yöneticiler, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ile bir araya gelerek son gelişmelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.


Denizlispor Kulübü Başkanı Ali İpek ve bazı yöneticiler dün gece Belediye Başkanı Nihat Zeybekci'yi makamında ziyaret etti. Basın mensuplarının alınmadığı toplantıda, başta Denizlispor ile Denizli Belediyespor'un birleşmesi olmak üzere çeşitli konularda yaklaşık 3 saat süren bir görüşme yapılırken, görüşmenin bugüne kadar yapılan en kapsamlı görüşme olduğunu belirten Ali İpek, Çamlık'ta bulunan futbol sahasının Denizlispor'a verileceğini söyledi. Bu sahanın çok amaçlı olarak kullanılacağını belirten İpek, "Toplantıda kulübün son durumu ve çalışmalarla ilgili görüşmeler yaptık. Denizlispor sevgisinin yayılması için çalışmalar yapacağız" dedi.

Öte yandan, parasını alamadığı için TFF'den fesihname alarak Kocaelispor'la 3 yıllık mukavele imzalayan Brezilyalı futbolcu Cesar Moreira'nın gitmesi camiada şaşkınlıkla karşılandı. Denizlispor Başkanı Ali İpek, Cesar Moreira'nın Denizlispor'un futbolcusu olduğunu belirterek, bu konuda bazı girişimlerde bulunacaklarını söyledi. Denizlispor'da geride kalan sezonun son 6 maçında kadro dışı bırakılan futbolculardan biri olan ve sözleşmesi devam eden Zafer Demir'in yanısıra Musa Kuş'a kendilerine kulüp bulmalarının istendiği öğrenildi.

..
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2008 Cuma 16:42:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?