2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor'da 3 imza

DENİZLİSPOR'DA 3 İMZA

Denizlispor, dış transferde anlaşma sağladığı 3 futbolcuyla sözleşme imzaladı.

Bu sezon Bank Asya 1.Lig'de mücadele edecek olan Denizlispor'da transfer çalışmaları hız kazandı. Teknik Direktörlüğe Hamza Hamzaoğlu'nun gelmesinin ardından özellikle dış transferde harekete geçen yeşil siyahlı yönetim, Galatasaray'ın altyapısından yetişen ve geçen sezon Orduspor'da kiralık oynayan 20 yaşındaki sol kanat oyuncusu Serdar Eyilik, geçen sezon Kasımpaşa'da forma giyen Galatasaraylı kaleci 22 yaşındaki Fırat Kocaoğlu ile Alanyaspor'da kiralık oynayan Trabzonspor'dan 23 yaşındaki kaleci Yakup

Bugün ile anlaşma sağladı. Bugün anlaşma sağlanan 3 oyuncu, kulüp binasında düzenlenen törende kendilerini Denizlisporlu yapan imzaları attılar. Bazı yöneticilerin de katıldığı imza töreninde konuşan Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, hedeflerinin şampiyonluğa ulaşarak Turkcell Süper Ligi'ne yeniden çıkmak olduğunu belirterek, "Bizim için önemli olan isim değil takıma yapacağı katkıdır. Bu üç oyuncumuzun da Denizlispor'a büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz. Hayırlı olsun" dedi.

Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, teknik heyetin raporu doğrultusunda transfer çalışmalarının süreceğini belirterek, görüştükleri oyuncuların olduğunu ve en kısa zamanda bunlarla da anlaşma sağlayacaklarına inandıklarını söyledi.

Özsoy'un konuşmasının ardından Serdar Eyilik ve Fırat Kocaoğlu 3, Yakup Bugün de 2 yıllık sözleşmeye imza attı.

DENİZLİSPOR'DA 3 İMZA
DENİZLİSPOR'DA 3 İMZA
İHA
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2010 Çarşamba 14:48:02
Güncelleme :14 Temmuz 2010 Çarşamba 14:55:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?