7
Mayıs
2024
Salı
DENİZLİ

Denizlispor'da 3 imza

Denizlispor, dış transferde Caner ve Güray ile sözleşme imzalarken, iç transferde ise Fatih Yiğen'in sözleşmesini 5 yıl uzattı.


Transfer çalışmalarını sürdüren Denizlispor, yeni sezon öncesi dış transferde ilk imzaları bugün attırdı. Yeşil-siyahlı ekip, dış transferde 10 kez genç milli olan Boluspor'un sol kanat oyuncusu Caner Celep ile İstanbul Selimiyespor'da forma giyen Güray Vural ile sözleşme imzaladı. Kulüp binasında düzenlenen imza töreninde 23 yaşındaki Caner Celep 3 yıllığına, 19 yaşındaki Güray Vural da 5 yıllığına kendilerini Yeşil-siyahlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Genel Menajer Özhan Çetin, imza töreninde yaptığı açıklamada, iç transferde ilk imzayı atan Selahattin'den sonra dış transferde de Caner ve Güray ile anlaştıklarını belirterek, "Her iki oyuncumuz da genç ve uzun yıllar Denizlispor'a hizmet edecek kapasitede oyuncular. Türkiye'de sol kanat oyuncu sayısında yaşanan sıkıntı gözönüne alındığında transferlerimizin isabetli olduğu ortaya çıkacak. Bunun yanı sıra dış transferde görüştüğümüz ve anlaşma sağladığımız birkaç oyuncu daha var. Bu oyuncularla önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacağız" dedi.


Daha önce Kartalspor, İstanbulspor, Eyüpspor, Maltepespor ve son olarak Boluspor'da forma giyen Caner Celep, Denizlispor'da ilk 11'de forma giyebilmek için mücadele edeceğini ve bunu başarabileceğine inandığını belirtirken, daha önce Eskişehirspor ve Selimiyespor'da forma giyen Güray Vural ise, Denizlispor'a geldiği için mutluluk duyduğunu söyledi.


Yeşil-siyahlı ekip, ayrıca sözleşmesi devam eden ve geçen sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Fatih Yiğen'in sözleşmesini 5 yıl uzattı. Fatih Yiğen, Denizlispor'da kalmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.


Yeni sezon kampı için gelecek hafta ortasında Kocaeli'ye gitmeyi planlanan Yeşil-siyahlılar, Ege Bölgesi'nde yaşanan yüksek sıcaklık sebebiyle program değişikliğine gitti. Denizli Haluk Ulusoy Tesisleri'nde yapılacak çalışmalar havaların sıcak olması sebebiyle iptal edilirken, yeşil siyahlıların yarın Kocaeli'ye gideceği öğrenildi.


İHA
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2007 Perşembe 18:37:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?