6
Mayıs
2024
Pazertesi
DENİZLİ

Denizlispor'da 4 imza

DENİZLİSPOR'DA 4 İMZA

Denizlispor dış transferde 3, iç transferde de bir futbolcuyla sözleşme imzaladı.

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Denizlispor transfer çalışmalarında hız kesmiyor. Sezona şampiyonluk hedefiyle girmeyi planlayan Yeşil-siyahlı ekip, bugün 4 futbolcuyla anlaşmaya vardı. Kulüp binasında düzenlenen imza törenine Denizlispor Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, Transfer Komitesi Başkanı Feridun Basmacı ile bazı yöneticiler katıldı. Denizlispor Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu yaptığı açıklamada, "Transferde artık bir yerlere geldiğimizi düşünüyorum. Yönetim olarak belki bir kaç transfer daha yaparız. Takımı

kampa gönderdik. Kampta takımımızın gidişatına göre değerlendirme yapacağız. Çatıyı tamamladık. İyi bir kadro kurduk. Etik ve ahlaklı futbolcular bizim için birinci plandaydı. Bugün de takımı kampa gönderirken bu konuşmayı yaptım. Yetenek tabi ki olmalı ancak ilk baktığımız ahlaklı futbolcu olmaları. Oyuncularımızın hepsi birbirinden değerli bizim için. Umarım iyi bir kamp dönemi geçiririz. Sakatsız, kazasız belasız bir sezona başlarız inşallah. Denizli'ye hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Konuşmaların ardından Bucaspor'dan transfer edilen 26 yaşındaki stoper Koray Çölgeçen ve iç transferde sözleşmesi sona eren 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Fatih Ceylan ile birer, Almanya'nın Borussia M'gladbach takımından 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Ekrem Engin ile Neuchatel Xamax takımında forma giyen Fildişi Sahili oyuncusu 23 yaşındaki santrafor Gerard Gohou ile üçer yıllık sözleşme imzalandı. Denizlispor'a imza atan 4 oyuncu yeni takımlarının bayrağı ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Öte yandan Denizlispor'un Davraz Kampı da başladı. Bu sabah Isparta Davraz'a giden ve 32 futbolcunun bulunduğu kampın 30 Temmuz tarihine kadar devam edeceği belirtildi. Denizlispor, denenmek üzere Arnavut Bajram Nebija, Kırgız oyuncu Farkhat, Kazak oyuncu Baev ve Mehmet Özdemir'i de Davraz kampına götürdü. Denizlispor Davraz'daki kamp döneminde 6 hazırlık maçı yapacak. Yeşil-siyahlı ekibin hazırlık maçı programı ise şöyle:

17 Temmuz Konyaspor, 18 Temmuz Manavgatspor, 20 Temmuz Karşıyaka, 23 Temmuz Kazakistan'ın Ural Takımı, 26 Temmuz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve 29 Temmuz Bucaspor.

DENİZLİSPOR'DA 4 İMZA
DENİZLİSPOR'DA 4 İMZA
İHA
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2011 Perşembe 14:48:01
Güncelleme :16 Temmuz 2011 Cumartesi 01:50:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?