3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizlispor'da 5 eksik

DENİZLİSPOR'DA 5 EKSİK

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 3'üncü.hafta maçında yarın Giresunspor'la deplasmanda karşılaşacak olan Denizlispor maça 5 futbolcudan yoksun sahaya çıkacak.

Ziraat Türkiye Kupası'nda grubunda ilk haftayı bay olarak geçirdikten sonra kendi sahasında Sivasspor'la berabere kalan ve ilk puanını alan Denizlispor, yarın ikinci maçını Giresunspor'la deplasmanda oynayacak. Dün gece Giresun'a giden ve bu sabah son idmanını yapan Yeşil-siyahlı ekip maç saatini beklemeye başladı. Denizlispor'da eksik futbolcuların çokluğu teknik heyeti düşündürüyor. Sivasspor maçında Hayrettin'le çarpışarak sakatlanan ve hastaneye kaldırılan gurbetçi oyuncu Ahmet Cebe'nin en az bir ay futbol oynamasının mümkün olmadığı, daha sonra maskeyle çalışmalara katılmaya başlayacağı öğrenildi.

Bu oyuncunun yanı sıra su çiçeği çıkaran Roberts'in yanı sıra, ülkesinin milli takım kadrosunda bulunan Koffi, sakat olan Emin Aladağ ve kadro dışı bırakılan Bangoura Giresunspor maçında oynamayacak. Ligde kötü günler geçiren ve henüz galibiyeti bulunmayan Yeşil-siyahlı ekip, kupada gruptan çıkmanın hesaplarını yapıyor. Giresunspor deplasmanından mutlak galibiyetle dönmek isteyen Denizlispor'da, teknik direktör Hakan Kutlu, Giresunspor maçının kupadaki durumlarını belirleyecek en önemli maç olduğunu söyledi. Eksik kadrolarına rağmen galibiyet için sahaya çıkacaklarını belirten Hakan Kutlu, "Oyuncularım hem ligde hem kupada ellerinden geleni sahaya yansıtıyorlar. Ancak iyi mücadelemizi skora yansıtmakta büyük sıkıntı yaşıyoruz. Sivasspor maçında bulduğumuz gol pozisyonları oynadığımız iyi futbolun göstergesi. Giresunspor'u yenerek kupadaki hedefimize ulaşmak istiyoruz" dedi.

Denizlispor'un Giresunspor maçına, Özden- Mehmet Çoğum, Burak, Çağlar, Ahmet Burak- Okan Koç, Braga, Fatih, Güray- Angelov, Engin on biriyle çıkması bekleniyor

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2010 Salı 14:27:01
Güncelleme :12 Ocak 2010 Salı 23:30:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?