2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor'da 'Altın' dönem

Denizlispor, teknik direktör Erhan Altın ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Kulüp binasında düzenlenen imza törenine Denizlispor Başkan Yardımcısı Halil Pekdemir, Genel Menajer Özhan Çetin ve bazı yönetim kurulu üyeleri katıldı. Başkan Yardımcısı Halil Pekdemir, imza töreninde yaptığı açıklamada, teknik direktör Erhan Altın'ın daha önce Denizlispor'da antrenör olarak görev yaptığını belirterek, kendisinin Denizlispor'u hedeflenen yere götüreceğine inandıklarını söyledi.

Transfer çalışmalarıyla ilgili de bilgi veren Pekdemir, ikisi stoper, biri sol kanat, biri de orta saha olmak üzere 4 transfer yapacaklarını, bunların ikisinin yabancı olacağını belirtti.


Güvenç Kurtar'ın yardımcısı olarak Denizlispor'da görev yaptığını ve camiayı yakından tanıdığını belirten teknik direktör Erhan Altın ise, "Denizlispor çok çalışmak istediğim bir kulüptü. Denizlispor'a beni layık görenlere teşekkür ediyorum. Bizlere de çalışarak Denizlispor'u layık olduğu yere getirmek kalıyor.

Camiaya tatlı bir heyecan yaşatmak istiyoruz. Onun için buradayız" dedi.
Denizlispor'un yeni teknik direktörü Erhan Altın, konuşmaların ardından kendisini 3 yıllığına Denizlisporlu yapan sözleşmeye imza attı ve Denizlispor bayrağıyla fotoğraf çektirdi. Erhan Altın'ın yardımcılıklarını Dursun Karabacak ve Şenol Odabaşı'nın yapacağı belirtildi.


53 yaşındaki Erhan Altın, Fenerbahçe, Göztepe ve Kocaelispor'da futbol oynadıktan sonra Kocaelispor, Eskişehirspor, Elazığspor, Diyarbakırspor, Rizespor, Akçaabat Sebatspor, Denizlispor ve Bursaspor'da yardımcı antrenör olarak görev yaptı. Erhan Altın, geçen sezon Kocaelispor'u çalıştırmıştı.

İha
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2009 Perşembe 18:26:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?