2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor'da Amiroğlu dönemi

DENİZLİSPOR'DA SALİH AMİROĞLU DÖNEMİ BAŞLADI

Denizlispor'da başkanlık görevine seçilen Salih Amiroğlu, bu görevi alınlarının akıyla yapacaklarını söyledi.

Yaklaşık 6 ay önce yapılan kongrede başkanlığa seçilen Mehmet Özsoy'un gerekli desteği bulamadığını belirterek görevinden istifa etmesinin ardından, Denizlispor 2. Başkanı olan Salih Amiroğlu, dün akşam yapılan yönetim kurulu toplantısında başkanlığa seçildi.

Uzun yıllardır çeşitli dönemlerde Denizlispor yönetimlerinde yer alan Salih Amiroğlu, başkanlığının ilk gününde kulüp binasında basın toplantısı düzenledi. Yönetim kurulu üyeleri Ali Alaybeyoğlu, Ali Değirmenci, Ünal İncegür ve Özay Tanrıverdi'nin de katıldığı toplantıda konuşan Denizlispor Başkanı Salih Amiroğlu, dün akşam yapılan yönetim kurulu toplantısında yönetim kurulunun kararıyla başkanlığa seçildiğini belirterek, "Eski başkanımız Mehmet Özsoy sağlık sebepleri dolayısıyla görevinden ayrıldı. Başkan yardımcılığı görevim devam ederken, mevcut yönetimin devam edebilmesi için yönetici arkadaşlarımız beni başkan seçtiler. Şu andan itibaren Denizlispor Kulübü başkanı olarak görevimize devam edeceğim" dedi.

Başkanlık görevinden istifa eden Mehmet Özsoy'un yönetim kurulu üyesi olarak görevine devam ettiğini dile getiren Amiroğlu, "Mevcut yönetimin dışında bir ismi yönetime almayı düşünmüyoruz" diye konuştu.

Amiroğlu, Denizlispor'un ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdürdüğünü ifade ederek, "Şu anda Denizlispor'da bir sıkıntı yok. Devre arasında yapılacak transferlerle ilgili hocamızla görüşerek çalışma yapacağız ve ihtiyaç olan oyuncuları alacağız" şeklinde konuştu.

Mevcut oyuncuların alacaklarının ödenmesi için çalışma başlattıklarını ve bir kısmını bugün ödediklerini söyleyen Amiroğlu, "İnşallah bu işi de, ticaretteki başarımızda olduğu gibi alnımızın akıyla başaracağız" ifadelerini kullandı.

Eski başkan Mehmet Özsoy'a hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Salih Amiroğlu, aralarında hiç bir sıkıntı olmadığını da sözlerine ekledi.

DENİZLİSPOR'DA SALİH AMİROĞLU DÖNEMİ BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2010 Cuma 15:42:05
Güncelleme :31 Aralık 2010 Cuma 18:53:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?