2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor'da Couto yolcu

Denizlispor 2. Başkanı Mehmet Özsoy, Brezilya'da menisküs ameliyatı olan Couto'nun sözleşmesinin devre arasında fesh edileceğini ve bu futbolcunun yerine Gineli Aboubakar Camara'yı kadroya dahil edeceklerini açıkladı.


Özsoy, "Couto'nun gösterdiği performans bizi tatmin etmedi. Üstelik bu futbolcudan uzun süre yararlanamayacağız. Takımla bir haftadır antrenmana çıkan Camara ile devre arasında sözleşme yapacağız" şeklinde konuştu.

A Milli Takım'ın Avusturya ile oynayacağı özel maçın kadrosuna çağrılan kaleci Cenk ile takımın diğer milli futbolcusu Çağlar'a yapılacak tekliflere açık olduklarını kaydeden Özsoy, "Cenk ile Çağlar'ın yolunu kapatmayız. Kulübün ve futbolcularımızın menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğiz. Devre arasında bu iki oyuncuyu satabiliriz. Orta saha ve defansa da takviyeler yapacağız. Bu konuda teknik direktörün raporu önemli" dedi.

Kocaelispor yenilgisinin ardından "Sadece direnmek bu takımın karakteri olmuş. Üç pas yapamıyoruz" diyen Teknik Direktör Ümit Kayıhan'a katılmadığını sözlerine ekleyen Özsoy bu konuda şunları söyledi: "Futbolcuya hırs verecek, motive edecek kişi teknik direktördür. Kayıhan'ın takımı en kısa sürede toparlamasını bekliyoruz. Bursaspor karşılaşmasını bizim için yeni bir dönemin başlangıcı olarak görüyoruz. Pazar günü kazanırsak, ki kazanmak zorundayız; takım kendine gelir. Aksi takdirde sancılı günler başlar."

Hürriyet
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2008 Pazartesi 16:04:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?