7
Mayıs
2024
Salı
DENİZLİ

Denizlispor'da Duman dönemi

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'da, başkanlıktan istifa eden Hasan Kıbrıslıoğlu'nun yerine başkanlığa, Yurdal Duman seçildi.Denizlispor'da yaşanan ekonomik krizden dolayı bekledikleri desteği bulamadıklarını ileri süren Hasan Kıbrıslıoğlu'nun başkanlık görevinden istifa etmesinden sonra yönetim kurulu, Şemikler Haluk Ulusoy Tesislerinde yaptığı toplantıda, başkanlığa asbaşkanlardan Yurdal Duman'ı getirdi.

Yurdal Duman, gazetecilere yaptığı açıklamada, Denizlispor'un hedeflerinden bir sapma olmadığını ifade ederek, kulübün yaşadığı ekonomik krizi ve tüm konuları en kısa sürede değerlendireceklerini söyledi.

Duman'ın başkanlığa seçilmesinin ardından, başkan yardımcısı Zafer Gökşin, asbaşkan ve basın sözcüsü Turgay Mersin, transfer komitesi başkanı Feridun Basmacı'nın görevlerinden istifa ettikleri belirtildi. Yönetim kurulunun önümüzdeki günlerde toplanarak, görev dağılımı yapacağı bildirildi.

Görevinden istifa eden Turgay Mersin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yönetim kurulunun daha rahat görev dağılımı yapması için istifa ettiğini belirterek, “Denizlispor, inşallah hedeflediği yolda devam eder. Yeni seçilen başkan, Denizlispor camiasına hayırlı olsun” diye konuştu.
 

...
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2011 Pazar 22:27:32
Güncelleme :26 Aralık 2011 Pazartesi 12:39:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?