2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor'da Erhan sevinci

DENİZLİSPOR'DA ERHAN KARTAL SEVİNCİ

Denizlispor'da forma giyen ve geçtiğimiz yıl Mayıs ayında Milli Takım'da sakatlanan, sezon öncesi hazırlıkları sırasında da aynı sakatlığı nükseden Erhan Kartal'ın yakın zamanda formasına kavuşacağı belirtildi.

Denizlispor'un 23 yaşındaki genç oyuncusu Erhan Kartal İstanbul'da iki hafta süren tedavi sürecinin ardından Denizli'de tedavisini sürdürüyor. İstanbul'da özel bir klinikte iki hafta süren iğne ve fizik tedavi sürecini tamamlayan futbolcu tekrar Denizli'ye gelerek takıma katıldı. Denizlispor Haluk Ulusoy Spor Tesisleri'nde Dr. Ahmet Edremit ve Antrenör Tansu Yaan gözetiminde çalışmalarını sürdüren Erhan Kartal'ın kısa sürede kendini toparlayacağı bildirildi. Öte yandan cumartesi günü kendi evinde Çaykur

Rizespor'la karşılaşacak olan yeşil siyahlı ekipte bilet fiyatları açıklandı. Kale arkası 1 TL, Maraton 5 TL ve Kapalı Tribünün de 10 TL olduğu belirtilen açıklamada Denizlispor'a gönül veren herkesi bu önemli maça bekledikleri ifade edildi. Futbolculara primlerin ödendiği belirtilirken kulüp personeline de bir miktar ödeminin yapıldığı açıklandı.

DENİZLİSPOR'DA ERHAN KARTAL SEVİNCİ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2010 Salı 17:22:05
Güncelleme :7 Eylül 2010 Salı 18:06:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?