3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizlispor'da futbolculara övgü

DENİZLİSPOR'DA FUTBOLCULARA ÖVGÜ

Denizlispor'da Çaykur Rizespor maçında oynanan futbol ve ortaya konan mücadele teknik heyet ve yönetimden övgü aldı.

Bank Asya 1.Lig 3.hafta maçında Çaykur Rizespor'u konuk eden Denizlispor, rakibiyle berabere kalarak ilk puanını kaybederken, oynanan futbol moralleri yükseltti.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Ligin ilk iki haftasında sahaya sürdüğü onbiri Çaykur Rizespor maçına da çıkardı. Mutlu'nun attığı golle yenik duruma düştükten sonra rakibine oyun anlamında üstünlük kuran ve ilk yarının bitimine az bir zaman kala Ahmet Cebe ile beraberliği yakalayan Yeşil siyahlılar, ikinci yarıda iyi mücadele etmesine rağmen galibiyet golünü bulamadı.

Denizlispor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Ligde ilk puanlarını kaybetmelerine rağmen oyun anlamında çok iyi olduklarını belirterek, "Özellikle gol yedikten sonra tamamen oyunun üstünlüğünü elimize alıp mükemmel oynadık. Futbolcularım kazanmak için ellerinden geleni yaptı. Terlerinin son damlasına kadar mücadele ettiler ancak aradığımız galibiyet golünü bulamadık" dedi.

Puan kaybettiklerini ama çok şey kazandıklarını ifade eden Hamzaoğlu, "Her geçen hafta daha oynuyoruz. Bundan sonra da aynı şekilde devam edersek hedefimize ulaşmamamız için bir neden yok. Futbolcularımı ve bize maç boyunca destek veren taraftarlarımızı kutluyorum" dedi.

Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy ise, alınan sonucun kendilerini memnun etmediğini ancak mücadele anlamında çok iyi olduklarını belirterek, "Denizlispor Bank Asya 1.Lig'de misafir bir takım. Biz göreve geldiğimiz günden beri yeniden Süper Lige çıkmanın hesaplarını yapıyoruz. İyi bir takım oluşturduk. Hedefimize ulaşacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2010 Pazar 13:37:00
Güncelleme :12 Eylül 2010 Pazar 14:03:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?