2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor'da galibiyet hesabı

Denizlispor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını kazanmanın hesaplarını yapıyor.


Turkcell Süper Lig'in 23. haftasında yarın deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan yeşil-siyahlı ekip, bu maçı kazanarak 3 maçlık galibiyet serisini sürdürmek ve alt sıralardan biraz daha uzaklaşmak istiyor.

Teknik direktör Mesut Bakkal'ın göreve gelmesiyle birlikte üst üste galibiyetler alan Denizlispor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına 7 eksikle çıkacak. Yeşil-siyahlı ekipte, sakatlıkları sebebiyle sezonu kapatan İzzet, Murat Karakoç ve Süleyman'ın yanı sıra,sakatlıkları süren Roberts, Wescley ve İsmail Baydil ile kart cezalısı olan Çağlar forma giyemeyecek.


Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının kendileri için final niteliği taşıdığını belirterek, "Son haftalarda yakaladığımız çıkışı sürdürmek ve alt sıralardan kurtulmamız için bu deplasmandan mutlaka puanla dönmek zorundayız. İki takım arasında bir puan bulunuyor. Bu maça çok iyi hazırlandık. Eksik oyuncularımızın çok olmasına rağmen forma giyen oyuncular üzerlerine düşeni yapıyor ve 3 haftadır kazanıyoruz. Ligde rahat nefes alabilmemiz için özellikledeplasmandan mutlaka puan ya da puanlarla dönmemiz gerekiyor. İstediğimizi sahaya yansıtarak puan ya da puanlarla döneceğimize inanıyorum" dedi.
Denizlispor'un İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına, 'Özden- Şener, Burak, Fatih Yiğen, Carlos Alberto- Bangoura, Braga, Berberoviç, Emin, Güray- Angelov' 11'iyle çıkmasıyla bekleniyor.

İha
Yayın Tarihi : 6 Mart 2009 Cuma 22:07:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?