3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizlispor'da galibiyet hesapları

DENİZLİSPOR, GALATASARAY'I YENMENİN HESAPLARINI YAPIYOR

Denizlispor, Galatasaray'ı yenerek hem ligdeki ilk galibiyetini almak, hem de ligde kalma yolunda çıkışa geçmek istiyor.

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda Tarsus İdmanyurdu'nu mağlup ederek Bursaspor'un ardından çeyrek finale kalan Denizlispor'da moraller yerine gelirken, gözler hafta sonunda oynanacak Galatasaray maçına çevrildi. Galatasaray maçı hazırlıklarına başlayan Yeşil-siyahlı ekipte sakatlığı bulunan Emin'in yanı sıra Benin Milli Takım kadrosunda bulunan Koffi dışında eksik bulunmuyor. Ligde bugüne kadar oynadığı 18 maçta sadece Ankaraspor'a karşı aldığı hükmen galibiyet dışında 3 puanı bulunmayan Denizlispor,

ligde kalma yolunda Galatasaray maçını dönüm noktası olarak görüyor.

İkinci yarıya Fenerbahçe mağlubiyetiyle başlayan Yeşil-siyahlı ekipte teknik direktör Hakan Kutlu oyuncularıyla sık sık bir araya gelerek Galatasaray maçının önemini anlatıyor. Antrenmanlarda futbolcularıyla yakından ilgilenen genç teknik direktör, Galatasaray maçını kazanmaları halinde çıkış yakalayacaklarını, bunun da ligde kalmak için çok önemli olduğunu söyledi.

Yeşil-siyahlı ekipte ligde kalma umutları devam ederken, futbolcular Galatasaray maçını mutlaka kazanacaklarını söylediler. Denizlispor'un devre arasında renklerine bağladığı tecrübeli oyuncu Okan Koç, ligin ikinci yarısına Fenerbahçe mağlubiyetiyle başladıklarını belirterek, "Şimdi önümüzde Galatasaray maçı var. Bu maç iki takım için de zor bir maç olacak. Bu maça 3 puan gözüyle bakıyoruz. Hedefimiz bir puan değil mutlaka galibiyet olacak. Galatasaray Turkcell Süper Lig'in en iyi kadrosuna sahip bir

takım. Biz bunun bilincindeyiz ancak sahaya çıkıp, kendi saha ve seyircimiz önünde galip geleceğiz" dedi.

Denizlispor'un gurbetçi oyuncusu Ahmet Cebe ise, bu tür maçlarda motivasyonun önemli olduğunu belirterek, "Motivasyonumuzun en üst düzeyde olması gerekiyor. Bizim durumumuz ortada. Her maça galibiyet gözüyle bakıyoruz. Çünkü her puana ihtiyacımız var. Galatasaray büyük takım ancak biz galip gelmekten başka bir şey düşünmüyoruz" diye konuştu.

DENİZLİSPOR, GALATASARAY'I YENMENİN HESAPLARINI YAPIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2010 Perşembe 11:06:02
Güncelleme :28 Ocak 2010 Perşembe 11:18:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?