3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizlispor'da galibiyet sevinci

Denizlispor'da Trabzonspor deplasmanında alınan 2-0'lık galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Turkcell Süper Ligi'nin 21. haftasında deplasmanda Trabzonspor'u Angelov ve Bangoura'nın attığı gollerle mağlup eden Denizlispor, bu sezon ilk defa deplasmanda galibiyetle tanıştı. Trabzonspor maçı öncesi deplasmanda bugüne kadar oynadığı 10 maçta 9 mağlubiyet bir de beraberlik alarak, ligin deplasmanda en az puan alan takımı olan Yeşil-siyahlı ekip, şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor'u evinde yenerek ligde kalma yolunda önemli bir virajı kayıpsız atlattı.

Geçen hafta Konyaspor'u yendikten sonra Trabzon deplasmanından da galibiyetle dönen Denizlispor'da alınan galibiyetin sevinci yaşanırken, Bangoura yeşil siyahlı forma altındaki ilk golünü, Bulgar oyuncu Angelov da ikinci golüne imza attı. Kaleci Cenk'in maç öncesi sakatlanmasıyla devre arasında transfer edilen tecrübeli kaleci Özden, ilk kez Yeşil-siyahlı formayı giyerken, tecrübesiyle kalesinde büyük güven verdi.

Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, şampiyonluk ve düşmeme mücadelesi veren iki takım için bu maçın çok zor geçeceğini bildiklerini ve ona göre hazırlandıklarını belirterek, "Rakibimizin galip gelmek için nasıl mücadele edeceğini hesap ettik ve kendimizi ona göre hazırladık. Maçın tamamında istediğimiz oyunu sergiledik. Trabzonspor'a boş alan bırakmayarak en büyük avantajlarını kullanmalarına izin vermedik. Yakaladığımız gol pozisyonlarını da değerlendirerek galibiyete ulaşmayı başardık" diye konuştu.

Bu galibiyetin kendileri için yoğun bakımdaki bir hastanın derin bir nefes alması gibi geldiğini belirten Bakkal, "Oynadığımız futbolla galibiyeti hak ettiğimize inanıyorum. Denizlispor'a geldiğim günden beri futbolcularımın çalışkanlığı, iyi niyeti ve mücadeleci ruhu beni hep umutlandırdı. Çok kaliteli oyunculara sahip olmaktan gurur duyuyorum. Kazanmak için her şeylerini ortaya koyuyorlar. Bizim için çok önemli bir galibiyetti. Ancak hiçbir şey bitmiş değil. Son 2 haftada aldığımız 6 puan bize ligde kalma yolunda büyük avantaj ve moral verdi" dedi.

Denizlispor, gelecek hafta kendi sahasında oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarına yarın başlayacak.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2009 Pazar 12:15:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?