5
Mayıs
2024
Pazar
DENİZLİ

Denizlispor'da galibiyet sevinci

Denizlispor'da Çaykur Rizespor galibiyetinin sevinci yaşanıyor. 

Turkcell Süper Ligi'nin 9. haftasında kendisi gibi alt sıralardan kurtulma mücadalesi veren Çaykur Rizespor'la karşılaşan ve ikinci yarıda attığı gollerle sahadan 2-0 galip ayrılan Denizlispor'da, alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor. Bu sezon 2 defa kendi sahasında oynayan Yeşil-siyahlılar, Galatasaray'la berabere kalıp, Kayseri Erciyesspor'u da yendikten sonra çıktığı 3. maçından da galibiyetle ayrılarak 3 maçta 7 puan toplamayı başardı. Sakatlığı sebebiyle ligin ilk yarısını kapatan Selahattin'den yoksun olarak çıktığı maçta Brezilyalı Oliveria ve Yusuf'un mükemmel oyunu ile galip gelerek moral bulan Yeşil-siyahlı ekipte, yönetim galibiyetten dolayı futbolculara 4 bin YTL prim verecek. 

Denizlispor Teknik Direktörü Faruk Hadzibegiç, futbolcularının kazanmak için herşeylerini ortaya koyduklarını belirterek, "Yaşadığımız zor günlere rağmen, hem fizik hem de psikolojik açıdan futbolcularım üst düzeyde mücadele etti. Kazanmak için herşeyi yaptık ve bunu başardık. Oyundan düştüğümüz anlarda bizi destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Galibiyette onların da çok büyük katkısı oldu. Zor dönemde alınan bu 3 puan önümüze daha rahat bakmamızı sağlayacak" dedi. Ligde çok sürpriz sonuçlar alındığını belirten Hadzibegiç, "9 maçta 9 puan topladık. Ligin ilk yarısını en az 18 puanla tamamlamayı hedefliyoruz. Bu hedefimizin altına düşersek sıkıntılı günler yaşarız" dedi. 

Denizlispor'un tecrübeli kaptanı Yusuf Şimşek, Çaykur Rizespor maçında oynadığı futbolla ayakta alkışlanırken, attığı nefis golle gol sayısını 3'e çıkararak en golcü oyuncu durumuna geldi. Brezilyalı Oliveria, oynadığı futbol ve attırdığı gollerle galibiyetin en önemli mimarlarından biri olurken, Hüseyin Kartal 2 yıl aradan sonra gol attı.
Denizlispor'da Sakaryaspor maçı hazırlıkları bugün başlayacak.
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2006 Pazartesi 17:22:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?