3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizlispor'da galibiyet sevinci

Denizlispor, kendi sahasında Gaziantepspor'u 2-0 yenerek, son haftalardaki çıkışını sürdürdü.

Konyaspor ve Trabzonspor galibiyetlerinin ardından Gaziantepspor'u da yenerek son 3 haftayı 9 puanla kapatan Yeşil-siyahlı ekip, ligde kalma yolunda önemli bir avantaj yakalarken, maçtan sonra taraftarlar futbolcular lehine tezahürat yaptı.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, zor bir müsabaka oynayacaklarını bilerek sahaya çıktıklarını belirterek, "Rakibimizin içinde bulunduğu konum itibariyle zor bir maç olacaktı. Oyunun büyük bölümünü baskılı oynamamıza rağmen dirençli bir savunmayla karşılaştık. Buna rağmen bariz gol pozisyonları bulduk, ancak takımımızın uzun süredir devam ettirdiği son vuruşlardaki eksiklerimiz bize bu mağlubiyeti getirdi. Denizlispor'u tebrik ediyorum" dedi.

Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise, küçük bir orduyla çalıştığını belirterek, "Çok karakterli oyuncularım var. Birbirimize başarma sözü verdik. Buna şehir ve basın da katılarak destek verdi. Bu sinerji sahaya yansıyor" diye konuştu.

Gaziantepspor'u sahada bekleyerek oynadıklarını, rakiplerinin yetenekli oyuncularına göre oyun oynadıklarını belirten Bakkal, "Bu oyuncular alan bulduğunda başarılı oynuyor. İstediğimiz oyunu sahaya yansıttık. Sahada inanılmaz bir mücadele verdi. Topsuz oyunda bile başarılı olduk. Yedek kulübesinde oynamayanlar bile buna ortaktı. Böyle olunca galibiyet kaçınılmaz oldu. Ama herşey bitmedi. Yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Bu yakaladığımız birliktelik ve oyun anlayışıla daha iyi yerlere geleceğiz. Bu galibiyet herkese hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Gaziantepsporlu futbolcu Erman Özgür de, maç berabere giderken oyunun ortada geçtiğini belirterek, "Rakibimizin durumu itibariyle zor bir maç olacağını biliyorduk. Kişisel hatalardan yediğimiz goller ve iyi direnen bir Denizlispor mağlubiyeti getirdi. Son haftalardaki kötü gidişimize Antalyaspor maçında son vermek zorundayız" dedi.

Denizlisporlu futbolcu Güray ise, kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Trabzonspor galibiyetinin önemli olması için bu maçı kazanmak zorundaydık. Çok iyi hazırlandık ve iyi bir oyunla kazandık. İnşallah yakaladığımız bu galibiyet serisini sürdürerek Denizlispor'u iyi yerlere getireceğiz" diye konuştu.

Denizlispor'un ilk golünü atan genç oyuncu Emin de, son haftalarda iyi bir çıkış yakaladıklarını belirterek, "Çok iyi mücadele ettik ve 2-0'lık bir sonuçla galip geldik. Tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum. Bu çıkışımızı sürdürmek istiyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2009 Cumartesi 17:07:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?