5
Mayıs
2024
Pazar
DENİZLİ

Denizlispor'da galibiyet sevinci

Denizlispor'da Kayseri Erciyesspor maçında alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor. 

Turkcell Süper Ligi'nin 7. haftasında Kayseri Erciyesspor'u 2-1 yenerek ilk galibiyetini alan Denizlispor, puanını 6'ya çıkararak, bu sezon ilk defa düşme hattının üzerine çıktı. Galatasaray maçından sonra bu sezon ikinci defa seyircisinin karşısına çıkan yeşil-siyahlılar, olumsuz hava şartları sebebiyle beklediği taraftar desteğini bulamadı. Roman Kratochvill'in penaltıdan ve Selahattin'in golleriyle Kayseri Erciyesspor'u mağlup eden Denizlispor, 6. hafta sonunda 2 olan gol sayısını 4'e çıkardı.

 Bu sezon Yusuf'un dışında Selahattin ve Kratochvill de gol atan futbolcular olurken, Teknik Direktör Faruk Hadzibegiç alınan galibiyetin kendileri için büyük önem taşıdığını söyledi. Yoğun yağmur yağışına rağmen kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür eden Hadzibegiç, "Ramazan ayının ilk gününde alınan bu galibiyet bizi çok sevindirdi. Futbolcularım taşıdıkları formanın ağırlığına yakışacak şekilde mücadele ettiler. Olumsuz hava ve saha şartlarına, maç başında eksik kalmamıza rağmen kazanmak için herşeylerini ortaya koyan oyuncularımı tek tek kutluyorum. Bu galibiyet önümüzü görmemiz açısından çok önemliydi. Haftalardır üzerimizdeki kazanamama stresini bu maçla attık. Bundan sonra ki haftalarda daha iyi olacağız" dedi. 

Bu sezon en fazla kart gören takımlardan biri olan yeşil-siyahlılar, Kayseri Erciyesspor maçında da bu özelliklerini sürdürdüler. Sezonun ilk iki maçında Serhat ve Mustafa Keçeli'nin kırmızı kart görmesinin ardından, Kayseri Erciyesspor maçında da Bülent Ertuğrul gördüğü kırmızı kartla takımını eksik bıraktı. Bülent Ertuğrul, Denizlispor forması altında ilk defa kırmızı kart görürken, Selahattin, İbrahim Çelik, Ahmet ve Julio Cesar da sarı kart gördü. Denizlisporlu futbolcular geride kalan 7 haftada 3 kırmızı, 17 sarı kart görürken, Yusuf ve İbrahim Ege 3'er sarı kartla ceza sınırında bulunuyor. 

Denizlispor, 8. haftada karşılaşacağı Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına yarın başlayacak.
İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2006 Pazartesi 17:31:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?