2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor'da galibiyet sevinci

Denizlispor'da Büyükşehir Belediyespor'u yenmenin sevinci yaşanıyor.


Ligde ilk galibiyetini 2.haftada Antalyaspor'u yenerek aldıktan sonra, son 3 maçından sadece 1 puan çıkarabilen Denizlispor, Büyükşehir Belediyespor'u 2-1 yenerek ikinci galibiyetini aldı ve puanını 7'ye çıkardı. Yusuf Kurtuluş Denizlispor formasıyla ilk golünü atarken, Roman' da penaltıdan attığı golle gol sayısını 3'e çıkardı.


Denizlispor Teknik Direktörü Ali Yalçın, zor bir maç oynadıklarını ancak istedikleri galibiyete ulaştıklarını belirterek, "Sakat oyuncularımızın fazla olması bizi zaman zaman sıkıntıya sokuyor. Büyükşehir Belediyespor maçı bizim için dönüm noktası sayılacak maçlardan biriydi. Son haftalarda sürekli puan kaybına uğramamız, bu maçın mutlaka kazanılmasını ortaya koyuyordu. Oyuncularım ligin başından beri olduğu gibi yine tüm güçlerini sahaya yansıttılar ve haklı bir galibiyet aldık. Bu galibiyet bizim için büyük moral oldu" dedi.


Lige verilen 1 haftalık aranın, sakat oyuncuların iyileşmesi, formsuz oyuncuların da eksiklerini kapatması açısından iyi olacağını belirten Ali Yalçın, Denizlispor'un bu galibiyetle önünün açıldığını söyledi. Yeşil siyahlı futbolcular, maçtan sonra galibiyeti taraftarlarıyla paylaşırken, 3 puan almanın sevincini yaşadıklarını söylediler.
Lige verilen 1 haftalık ara sebebiyle Yeşil-siyahlı futbolculara 2 gün izin verildi. Çarşamba günü toplanarak çalışmalara başlayacak olan Denizlispor, Perşembe günü özel bir turnuvaya katılmak üzere Antalya'ya gidecek ve 2 maç yapacak. Cumartesi günü Denizli'ye dönecek olan Yeşil siyahlılar, Hacettepe maçı hazırlıklarına kendi tesislerinde başlayacak.

iha
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2008 Pazartesi 11:58:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?