2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor'da hazırlıklar tamam

Denizlispor, sezonun açılış maçında deplasmanda karşılaşacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını tamamladı.


Geçen sezondan birçok futbolcusuyla yollarını ayıran ve yeni bir kadro kuran Denizlispor, Turkcell Süper Ligi'nin ilk haftasında yarın akşam Ali Sami Yen Stadı'nda karşılaşacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını bugün yaptığı son idmanla tamamladı. Teknik Direktör Ali Yalçın nezaretinde yapılan antrenmanda sakatlıkları süren İlkay, Engin ve Emin ile kadro dışı bırakılan Caner yer almadı. Bu oyunculardan yoksun olarak Galatasaray maçına çıkacak olan yeşil-siyahlı ekipte tek hedef, en az bir puan alarak lige iyi bir başlangıç yapmak.


Denizlispor'un tecrübeli futbolcusu İbrahim Çelik, yeni sezonun herkese hayırlı olmasını, kazasız belasız bir lig yaşanması temennisinde bulunduğunu belirterek, "İlk maçlar her zaman zor olur. Biz lige iyi başlamak istiyoruz. Genç ve dinamik bir ekibiz. Ali Sami Yen Stadı'nda ilk maçımızı oynayacağız. Artık ligde küçük-büyük takım diye bir şey yok. Galatasaray maçından en iyi şekilde ayrılarak, puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz. Ondan sonraki haftalarda da iyi sonuçlar alarak iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi.


Brezilyalı futbolcu Carlos Alberto da, Galatasaray maçının ilk maç olması sebebiyle zor olacağını ifade ederek, "Yeni gelen genç oyuncuların kendilerini tanıtmaları için, taraftarlara kendimizi göstermek için oynayacağımız bir maç olacak. Bunun ötesinde Galatasaray'la oynamamız bizim için ayrı bir önem taşıyor. İlk maçta iyi bir futbol oynayıp, en iyi sonucu almaya çalışacağız" diye konuştu.
Denizlispor'un yeni transferi İrineu Couto ise, iyi bir maç olacağını düşündüğünü belirterek, "Galatasaray maçına iyi hazırlandık. Sezon öncesi zorlu bir çalışma dönemi geçirdik. Önemli bir takıma karşı oynayacağız. İyi futbolla iyi sonuç alacağımızı düşünüyorum" dedi.


Denizlispor, bu akşam THY'nin tarifeli uçağıyla saat 19.45'te İstanbul'a gidecek.

iha
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2008 Cuma 11:58:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?