5
Mayıs
2024
Pazar
DENİZLİ

Denizlispor'da hedef 3 puan

Denizlispor, cezası nedeniyle İzmir'de oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürüyor. 

Gümüşler Haluk Ulusoy Tesisleri'nde Teknik Direktör Faruk Hadzibegiç nezaretinde yapılan antrenmanda aşırı sıcak sebebiyle futbolcular zaman zaman zor anlar yaşıyor. Kamerun Milli Takımı'na çağırılan kaleci Soulaymanou dışında tüm futbolcuların katıldığı antrenmanda Teknik Direktör Faruk Hadzibegiç, oyuncularına Beşiktaş maçının önemini anlatıyor.

 Ligin ilk 2 haftasında bir puan toplayabilen Yeşil-siyahlı ekip, Beşiktaş, Trabzonspor ve Galatasaray ile 3 hafta üst üste oynayacağı maçlarda alabildiği en fazla puanı almayı hedefliyor. 

Kaptan Yusuf Şimşek, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, Konyaspor mağlubiyetinin kendilerini üzdüğünü ve kazanmaları gereken bir maçtan puansız ayrıldıklarını belirterek, "Konyaspor maçı geride kaldı. Bu maçtaki kaybımızı telafi etmek için Beşiktaş maçından mutlaka istediğimiz puanla dönmek zorundayız. Beşiktaş'ı yenecek gücümüz var. Bunu başararak hem kendimizi hem de taraftarlarımızı sevindirmek istiyoruz" dedi. 

Aldıkları 2 maçlık saha kapatma cezası nedeniyle Konyaspor maçını Antalya'da oynadıklarını, Beşiktaş maçını da İzmir'de oynayacaklarını hatırlatan kaleci Süleyman Küçük ise, "Beşiktaş, Trabzonspor ve Galatasaray ile 3 hafta üst üste oynayacağız. Bu zorlu periyoddan toplayabileceğimiz en çok puanı toplamayı hedefliyoruz. Beşiktaş maçının bunun başlangıcı olmasını istiyoruz" diye konuştu.
Yeşil-siyahlı futbolcu İbrahim Ege ise, Gaziantepspor beraberliğiyle lige iyi bir başlangıç yaptıklarını, ancak Konyaspor'a yenildiklerini belirterek, "Önümüzde 3 maçlık zorlu bir viraj var. Bu maçlardan iyi puan toplamak zorundayız. Geçen sezon çektiğimiz sıkıntıları bir daha çekmememiz için iyi puanlar toplamalıyız" dedi. 

Öte yandan, teknik heyetin raporu doğrultusunda orta sahaya bir veya iki oyuncu takviyesi yapmayı planlayan Denizlispor yönetimi arayışlarını sürdürüyor. Görüşülen futbolcularla anlaşılması halinde sezon başında Brezilya'dan transfer edilen Valmir'in gönderilebileceği öğrenildi.
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2006 Çarşamba 11:54:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?