3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizlispor'da hedef 5'te 5

Denizlispor, bu hafta karşılaşacağı Hacettepe'yi yenerek son haftalardaki galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Turkcell Süper Ligi'nin 24. haftasında ligin son sırasında bulunan Hacettepe ile karşılaşacak olan Denizlispor hazırlıklarını bugün yaptığı tek idmanla sürdürdü. Teknik direktör Mesut Bakkal nezaretinde yapılan antrenmana tüm futbolcular katılırken, özellikle yapılan ayak tenisi maçlarında oyuncuların oldukça neşeli olması dikkat çekti.

Ayak tenisi maçında Caner ve Bangoura'nın hareketleri herkesi güldürürken, 3 ayrı grup halinde yapılan maçlar oldukça çekişmeli geçti. Sakatlıkları süren Couto, Roberts, İsmail Baydil ve Emin'in oynamayacakları, Wescley'in ise sakatlığının geçtiği belirtildi.

Ligde son 4 haftayı kayıpsız kapatarak ligde kalma yolunda büyük avantaj yakalayan Yeşil-siyahlılar, Hacettepe'yi de yenerek çıkışını sürdürmek ve alt sıralardan biraz daha uzaklaşmak istiyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında ilk golünü atan Burak, bazı takımlarda teknik direktörlük değişikliğinin fazla faydalı olmadığını ancak kendilerinin genç bir takım olması sebebiyle bu değişikliğin dikkati çektiğini belirterek, "Mesut hocanın gelmesiyle bir çıkış yakaladık. 4 haftadır iyi sonuçlar alıyoruz. 4'te 4 yaptığımız çıkışı 5'te 5'e çıkarmayı hedefliyoruz" dedi.

Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal da son 4 haftada aldıkları 12 puanın, ligin ilk yarısında aldıkları az puanlardan kaynaklanan yerden çıkmalarını sağladıklarını belirterek, "Şimdi 4 haftalık galibiyetlere sahip çıkma zamanı. Pazar günü oynayacağımız maçta taraftarlarımızı maça bekliyorum. Bizim için çok önemli bir maç. Herkes bu düşüncede ama bu maç bizim için ayrı bir değer taşıyor. Bu maçı da büyük bir coşku ve taraftar desteğiyle kazanmak zorundayız. Hacettepe'yi yakından tanıyorum. İstekli ve arzulu oynayan bir takımla oynayacağız. Biz onlardan daha istekli olmalıyız. Geldiğimiz noktada maçı kazanmaktan başka çaremiz yok. Kazandığımız takdirde en azından ligin son 10 haftasına çok avantajlı gireceğiz. Kazanırsak lig bitmeyecek ama büyük avantaj yakalayacağız. Herkesin birbirini sevdiği bir takıma sahibim. Takım savunmasını iyi yapıyoruz. Atağa iyi çıkıyoruz. Böyle olunca da sonuçlar gelmeye başladık. Tüm kenti Denizlispor'u seyretmeye davet ediyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 12 Mart 2009 Perşembe 15:53:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?