2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor'da hedef 8 haftada 10 puan

Denizlispor ligde kalan 8 haftada en az 10 puan almayı hedefliyor.

Turkcell Süper Ligi'nin 27. haftasında deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak olan Denizlispor'da hazırlıklar devam ediyor.

Haftayı Sivasspor mağlubiyetiyle kapatan ve 29 puanda kalan Yeşil-siyahlılar, Kayseri deplasmanından puanla dönmenin hesaplarını yapıyor. Haluk Ulusoy Tesisleri'nde günde tek idmanla çalışmalarını sürdüren Denizlispor'da cezalı oyuncu bulunmazken, geçen hafta antrenmanda sakatlanan ve yaklaşık bir ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan stoper Burak, bugünkü idmanda takımdan ayrı düz koşu yaptı. Bugünkü idman öncesinde futbolcular ayak tenisi maçı yaparken, antrenmanda da istekli ve neşeli olmaları dikkat çekti. Düz koşu ive ısınma hareketleri ile başlayan idman, daha sonra istasyon çalışması ve gruplar halinde çalışmalarla devam etti.

Sivasspor karşısında alınan mağlubiyetten negatif sonuçlar çıkarılmaması gerektiğini belirten Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "7 hafta da ilk kez mağlubiyet aldık. Ancak bu mağlubiyetten negatif sonuçlar çıkarmamak gerek. Eğer negatif düşünülürse bu takımın 6 hafta üst üstte elde ettiği başarının bir anlamı kalmaz. Takıma haksızlık etmemek gerekli. Biz pozitif düşünüp başarılı olacağımıza inanıyoruz. Bizler kenetlendik, hedefimiz bu tehlikeli bölgeden bir an önce çıkıp, üst sıralara tırmanmak. Kayseri karşılaşmasından da puan veya puanlar alacağız. Tehlikeli bölgeden kurtulmak için en az 10 puan daha alacağız" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2009 Çarşamba 22:19:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?