2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor'da hedef belli!

Ligde oynadığı 2 maçı da kaybederek puan cetvelinde son sıraya düşen Denizlispor, transfer döneminin sona ermesine kadar eksikleri gidermeyi hedefliyor.

Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe ve Galatasaray'a mağlup olarak averajla son sırada yer alan Denizlispor'da, futbolculara verilen 3 günlük izin bugün sona erdi. Bugün ilk çalışmasını yapan Yeşil-siyahlı ekipte, sakatlığı süren Boşnak oyuncu Berberoviç ve İzmir'de fıtık ameliyatı olan Çağlar Birinci antrenmana katılmazken, sakatlıkları devam eden Süleyman Olgun ve Murat Karakoç takımdan ayrı çalıştı. Geçen sezon sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen İzzet ise takımla çalışmalarını sürdürüyor.

Sivasspor maçının 2 Eylül Çarşamba gününe ertelenmesi sebebiyle bu hafta maç yapmayacak olan Denizlispor, Denizli'de çalışmalarına devam edecek. Yeşil-siyahlılar Cuma günü TFF 2. Lig ekiplerinden Fethiyespor'un sezon açılışına katılarak bir hazırlık maçı yapacak.

Lige iyi bir başlangıç yapamadıklarını ve 2 maçta puan alamadıklarını belirten Denizlispor Genel Menajeri Özhan Çetin, "İlk iki maç istediğimiz gibi geçmedi. İki haftada oynadığımız Fenerbahçe ve Galatasaray geçen seneye göre daha güçlüydü. Her iki maçta da iyi futbol oynamadık ama eksiklerimizi görme imkanı bulduk. O eksikleri transfer döneminde gidermeyi düşünüyoruz. Ameliyat olan Çağlar bir ay süreyle forma giyemeyecek. Bu yüzden sağ ve sol bek mevkilerine transfer yapmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Özhan Çetin, Trabzonspor'un Çağlar'a transfer teklifinde bulunmadığını da sözlerine ekledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2009 Salı 18:07:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?