5
Mayıs
2024
Pazar
DENİZLİ

Denizlispor'da hedef galibiyet

Denizlispor, Turkcell Süper Ligi'nin 14. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Bursaspor'u yenerek son 5 maçtaki yenilmezlik unvanını sürdürmek istiyor. 

Haluk Ulusoy Tesisleri'nde Teknik Direktör Faruk Hadzibegiç nezaretinde günde tek idmanla hazırlıklarını sürdüren Yeşil-siyahlı ekipte futbolcuların hayli neşeli ve hırslı olmaları dikkat çekti. Antrenmanda sakatlıkları süren Selahattin, Oliveria, Julio Cesar ve Osman Kodalak takımdan ayrı çalıştı. Selahattin, Oliveria ve Osman'ın sakatlıklarının sürdüğü, Julio Cesar'ın ise Bursaspor maçına yetiştirilmeye çalışıldığı öğrenildi. Son 5 maçta mağlup olmayan Yeşil-siyahlı ekip, bu seriyi Bursaspor maçında da devam ettirerek düşme hattından iyice uzaklaşmak istiyor. 

Yeşil-siyahlı futbolcu Fatih Yiğen, son 5 maçta iyi bir çıkış yakaladıklarını belirterek, "İyi oynuyor ve yenilmiyoruz. Bunu devam ettirmek için Bursaspor deplasmanından iyi bir sonuçla dönmemiz gerekiyor. Puan ya da puanlarla bu maçtan da ayrılacağımıza inanıyorum" diye konuştu.
Son haftalarda formda olan 2 takımın mücadelesinden istediklerini alan takımın kendileri olacağını ifade eden Serhat ise, "Bizim 5 haftadır yenilmezlik unvanımız var. Bursaspor ise 2 haftadır bir çıkış içerisinde. Hedefimiz, her maç öncesi olduğu gibi galibiyet için çıkmak ve istediğimizi başarmak. Son haftalarda aldığımız puanlarla iyi duruma geldik. Bunu sürdürmek istiyoruz. Takımların puanları birbirine çok yakın. Şimdi alt bölgelerde kalacak takımların sonradan toparlanması zor olur. Bursaspor maçına galibiyet için çıkacağız" dedi. 

Denizlispor yönetim kurulu ise Bursaspor maçına eksiksiz gitmenin hesaplarını yapıyor. Denizlispor 2. Başkanı Mehmet Özsoy, önemli işi olmayan tüm yöneticileri Bursaspor maçında takımın yanında olacağını söyledi.
iha
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2006 Çarşamba 16:23:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?