2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor'da hedef; galibiyet

DENİZLİSPOR'UN PUAN KAYBINA TAHAMMÜLÜ YOK

Denizlispor, Diyarbakırspor'u yenerek namağlup olarak liderliğini sürdürmek istiyor.

Bank Asya 1. Lig'de yarın kendi sahasında son sırada bulunan Diyarbakırspor'la oynayacak olan Denizlispor bugün yaptığı son antrenmanla çalışmalarını tamamladı.

Ligde oynadığı 11 maçta 7 galibiyet ve 4 beraberlik alarak namağlup olarak 25 puanla liderliğini sürdüren Yeşil-siyahlı ekipte, sakatlıkları süren Ahmet Burak Solakel Fatih ve Güray dışında eksik bulunmazken, Yasin Çakmak'ın durumunun maç saatinde belli olacağı açıklandı.

Bu sezon kendi sahasında oynadığı 5 maçta 3 galibiyet 2 de mağlup alan Denizlispor, ligde henüz galibiyeti bulunmayan Diyarbakırspor'u yenerek çıkışını sürdürmenin planlarını yapıyor.

Denizlispor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, geçen hafta Samsunspor maçında kaybettikleri 2 puanla rakipleriyle arasındaki puan farkının 3'e indiğini belirterek, "Bizim için her takım aynı güçte ve biz aynı ciddiyette çalışıyoruz. Özellikle kendi sahamızda puan kaybına tahammülümüz yok. Kendi evimizde bugüne kadar oynadığımız 5 maçtan 2'sini kazanamadık. Taraftarlarımızın da desteğiyle Diyarbakırspor'u yenerek çıkışımızı sürdürmek ve hedefimize bir adım daha ulaşmak istiyoruz" dedi.

Denizli Atatürk Stadı'nda yarın saat 14.00'te oynanacak Denizlispor Diyarbakırspor maçının bilet fiyatları, kale arkası 1 TL, maraton tribün 5 TL, kapalı tribün ise 10 TL olarak açıklandı.

Denizlispor'un Diyarbakırspor maçına Evren, Ahmet Çağıran, Koffi, İsmail Konuk, İbrahim, Ahmet Cebe, Levent, Emin, Serdar, Roberts, Youla onbiriyle çıkması bekleniyor.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2010 Cumartesi 13:07:01
Güncelleme :20 Kasım 2010 Cumartesi 22:54:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?