3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizlispor'da hedef galibiyet

DENİZLİSPOR'DA HEDEF GALİBİYET

Denizlispor yarın kendi sahasında karşılaşacağı Ankaragücü maçının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Turkcell Süper Lig'de bitimine 4 hafta kala 21 puanla 17. sırada bulunan ve ligde kalma umutlarını neredeyse tüketen Yeşil-siyahlılar, geride kalan 4 maçını da kazanarak rakiplerinin tüm maçlarını kaybetmesini bekleyecek. Ankaragücü maçının hazırlıklarını tamamlayan Denizlispor'da sakat olan Güray dışında eksik bulunmazken, bu kritik maç öncesi 11 futbolcu 3'er sarı kartla kart ceza sınırında bulunuyor.

Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, matematiksel olarak ligde kalma şanslarının sürdüğünü ve şansları devam ettiği sürece umutlarını yitirmeyeceklerini belirterek, "Ankaragücü ve ondan sonra oynayacağımız 3 maçı da kazanmaktan ve rakiplerimizin de geride kalan maçlarını kaybetmesini beklemekten başka yapacak bir şeyimiz yok. Ankaragücü maçında puan kaybetmemiz lige veda anlamına gelir. Bunun bilincindeyiz ve kazanmak için sahaya çıkacağız" dedi.

Denizlispor'un Ankaragücü maçına, Cenk- Ahmet Cebe, Bajic, Burak, Çağlar- Braga, Berberoviç, Emin, Ahmet Burak Solakel- Youla (Roberts), Angelov on biriyle çıkması bekleniyor.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2010 Cuma 14:29:01
Güncelleme :23 Nisan 2010 Cuma 18:55:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?