5
Mayıs
2024
Pazar
DENİZLİ

Denizlispor'da hedef galibiyet

Türkiye 3. Futbol Ligi 3. Grup'ta mücadele eden Denizli Belediyespor, Göztepe'yi yenerek son 2 haftada kaybettiği puanları telafi etmek istiyor. 

Kırmızı-beyazlı ekip, ligin 6. haftasında deplasmanda Göztepe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Göztepe maçına eksiksiz çıkacak Denizli Belediyespor'da futbolcuların çalışma hırsı ve istekli oluşları teknik heyeti sevindiriyor. Göztepe maçının provasını Başkarcı Şehit Sami Stadı'nda yağmur altında yapan Kırmızı-beyazlı ekipte futbolcular forma savaşı verdi.

Teknik Direktör Altan Çetindağ, çift kale maçta as kadrodan Ozan, Mehmet, Özgür, Engin ve İbrahim'i ayrı Berk, Veysel, Ali Kemal, Barış ve Ahmet Bedir'i ayrı takımlarda oynattı. Antrenmanı Kulüp Başkanı Namık Kemal Eraslan, 2. Başkan Sait Özkan, Profesyonel Şube Başkanı Hasan Sağlam ve İdari Menajer Kadir Kanatsız da izledi. 

Teknik Direktör Altan Çetindağ, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, kariyerindeki en mutlu çalışma dönemini Denizli'de geçirdiğini belirterek, "Teknik ekibimle birlikte gece gündüz bu takımı şampiyonluğa ulaştırmak için çalışıyoruz. Denizlili futbolseverler merak etmesinler. Lig maratonu çok uzun. Bu maratonda inişler çıkışlar olacaktır ama bizim inancımız şampiyonluğa ulaşmak yönünde. Göztepe maçından puan ya da puanlar almak istiyoruz. 3 puanla dönerek evimizde kaybettiğimiz 2 puanı telafi edeceğiz" diye konuştu.
Denizli Belediyespor, yarın sabah karoyoluyla İzmir'e gidecek.
iha
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2006 Cuma 15:22:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?