2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor'da hedef yarı final

Fortis Türkiye Kupası çeyrek finalinde Ankaraspor ile eşleşen Denizlispor, Ankaraspor'u eleyerek yarı finale çıkmak istiyor.

Denizlispor Genel Menajeri Özhan Çetin, bundan sonraki maçların çift maçlı eleminasyon olacağı için iyi konsantre olan takımların avantajlı olacağını belirterek, "Fortis Türkiye Kupası'nda tur atlamak hem maddi hem de manevi olarak büyük önem taşıyor. 3 büyük takımla eşleşmememiz bizim için bir avantaj veya dezavantaj değil. Bu tür maçlar sahada belli olur. Biz Ankaraspor'la ilk maçımızı kendi sahamızda oynayacağız. İlk maçta avantajlı bir skor elde ederek tur atlamayı ve yarı finale kalmayı hedefliyoruz. Yarı finale kalmak prestij ve moral açısından da önemli" dedi.

Öte yandan Denizlispor, Turkcell Süper Ligi'nin 17. haftasında deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarına başladı. Haluk Ulusoy Tesisleri'nde teknik direktör Ümit Kayıhan nezaretinde yapılan çalışmalarda futbolcuların hayli istekli ve moralli olmaları dikkat çekti. Genel Menajer Özhan Çetin, İstanbul'dan mutlaka puan ya da puanlarla dönmek istediklerini söyledi. Sakatlıklar sebebiyle sezonu kapatan Murat Karakoç ve İzzet dışında eksiklerinin bulunmadığını, hafif sakatlıkları bulunan bazı futbolcuların da maç gününe kadar iyileşeceğini belirten Çetin, yeni transferler Şener ve Zafer'in yarın resmi sözleşmeye imza atacaklarını sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2009 Pazartesi 23:37:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?